Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NIJE SE DIZALA IZ KREVETA ZA MANJE OD 10.000 DOLARA, A ONDA JE NAPRAVILA KRIVI POTEZ: 'Ostala sam zauvijek unakažena'

Linda Evangelista odlučila je progovoriti o tretmanu koji joj je uništio zdravlje

 Izvor: Story

Iako i dalje drži poziciju jedne od najsupješnijih i najutjecajnijih modela svih vremena, te je zasjala na preko 700 naslovnica časopisa širom svijeta, mnogi su nedavno ostali zapanjeni kada su vidjeli kako danas izgleda Linda Evangelista.

Najpoznatija po frazi: 'Ne budim se za manje do $10,000 dnevno' te kao dugogodišnja muza fotografa Stevena Meisela, drži rekord za višestruke pojave na naslovnici talijanskog Voguea. Danas bi malo tko prepoznao nekad fatalnu Lindu koju su fotografi snimili na ulicama New Yorka nekoliko tjedana uoči njezinog 51. rođendana.

Svi su primijetili kako više ne liči na sebe, a sada je Linda odlučila javno progovoriti o svom problemu s kojim se bori već pet godina.

'Svim mojim obožavateljima koji su se pitali zašto nisam radila, dok su karijere mojih kolegica, s kojima sam započela modnu priču, bile i više nego uspješne, razlog se krije u tome što me Zeltiqov tretman Cool Sculpting uništio i napravio sve suprotno od onog što mi je obećano' započela je Evangelista svoju emotivnu objavu.

Tretman koji joj je trebao smanjiti masne stanice prouzrokovao je kontraefekt i ostavio je trajno deformiranu. Podvrgnula se kasnije i dvjema operacijama ne bi li barem donekle ublažila problem, no bezuspješno. 

'Ostavljena sam,baš kao što su mediji pisali, neprepoznatljiva. Dogodila mi se paradoksalna hiperplazija masnog tikva, o čemu nisam bila upozorena kao o mogućoj posljedici. Novac sam potrošila, upala u duboku depresiju i prema sebi osjećala najveći prijezir. Želim konačno javno ispričati svoju priču. Želim izaći iz kuće uzdignute glave, unatoč tome što više ne ličim na sebe', zaključila je očajna Linda. 

Ubrzo su joj se javile stotine pratitelja s porukama podrške, a među njima je bila i Naomi Campbell s kojom je osvajala modne piste. 

'Pozdravljam tvoju hrabrost i snagu što si odlučila ispričati svoju priču kojom ćeš prestati biti talac vlastitog života. Znaš da te volim ja i svi drugi i da smo tu za tebe. Ne mogu zamisliti psihičku bol kroz koju si prolazila posljednjih pet godina. Uvijek znaj tko si i što si sve postigla u životu, sjeti se svog utjecaja i života svih ljudi koje si 'dotaknula' i to još uvijek radiš, posebice sada kada si ispričala svoju priču. Ponosna sam na tebe i podržavam te na svakom koraku', napisala joj je Campbell koja je nedavno postala majka.

Povezane vijesti

Magazin

Royals