Alena Macinića mnogi se gledatelji sjećaju kao simpatičnog Svisca iz prvog hrvatskog Big Brothera, nakon čega se pojavio u još nekoliko reality showova.

Njegovo najnovije televizijsko pojavljivanje je u showu Superpar u koji je ušao sa suprugom Livijom s kojom je u braku već pet godina, a imaju i sinčića Vina. Alen se danas bavi distribucijom ribe, a Livija je dizajnerica luksuznih interijera, te imaju i neke zajedničke projekte.

O svom je braku nedavno govorio u intervjuu za Story, a istaknuo je i kako mu je sudjelovanje u realityju netom prije vjenčanja, pomoglo da shvati koliko zaista voli svoju suprugu.

'Najdraži trenutak odlazak u 'famous' Big Brother netom prije naše svadbe gdje smo na daljinu bez mogućnosti komunikacije još se više povezali i shvatili koliko se volimo što nam je samo potvrdilo našu ljubav i stupanje u brak', ispričao nam je.

Otkrio nam je i svoju formulu za sretan brak.

'U braku smo 5 godina i imamo predivnog najcool klinca od tri i pol godine koji se zove Vin. Formula za sretan brak komunikacija i poštovanje. Kod razmirica je ključna riječ 'oprosti'. Volimo što smo ludi i otkačeni slobodnog duha i sve radimo zajedno', rekao je Alen.

Kako popularni Svizac izgleda danas, te kako izgleda njegova supruga Livija možete pogledati u galeriji. 

Instagram Alen Macinić