Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PUKLA LJUBAV IZMEĐU MEGHAN I CAMILLE: Zbližio ih je loš položaj u obitelji, a onda ju je glumica izdala

Odnos Meghan Markle i Camille Parker Bowles pukao je u ožujku prošle godine.

Meghan Markle i Camilla Parker Bowles Izvor: Profimedia

Čini se da je Meghan Markle (40) okrenula protiv sebesve članove kraljevske obitelji svog muža, princa Harryja (37).

Kako pišu britanski mediji, glumica je uništila odnos sa svekrvom Camillom Parker Bowles (74) svojim ponašanjem u ožujku prošle godine. Biograf Andrew Morton otkrio je detalje o tome u svojoj knjizi 'Meghan: A Hollywood Princess'.

Tvrdi da se prijelomni događaj odvio 6. ožujka 2020. nakon što je Markle napravila nešto što je naljutilo Camillu. Naime, Bowles je imala važan govor za 10. godišnjicu festivala u Londonu. Meghan je trebala biti prisutna ondje i dati podršku svekrvi u borbi protiv nasilja nad ženama. No glumica je mislila da je važnije da ode u nacionalno kazalište i još je inzistirala da njene fotografije budu u svim medijima.

Meghan Markle i Camilla Parker Bowles Izvor: Profimedia

To je pogodilo Camillu jer su imale dobar odnos otkad je Markle stupila u kraljevsku obitelj. Naime, ona joj je htjela pomoći jer je znala kako je to biti crna ovca i trpjeti kritike javnosti. Meghan i Camilla su se tada često družile, ispijale vino i bavile jogom.

Zbog te situacije, ali i odnosa sa ostatkom obitelji upitno je hoće li Meghan i princ Harry doći sljedeće godine na tradicionalnu svečanost 'Trooping the Colors'. U Velikoj Britaniji će tada biti veliko slavlje jer će se obilježavati i 70 godina kraljice Elizabete II. na prijestolju.

Događanje bi trebalo trajati četiri dana, od 2. do 5. lipnja.

Povezane vijesti

Magazin

Royals