Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DOK SE O LJUBAVIMA NJIHOVE DJECE SAMO NAGAĐA: Tonči je Vjekoslavu ugledao na posebnom mjestu kad je imala 16 godina

Hitmejkeri Tonči i Vjekoslava Huljić ove godine su proslavili 34 godine braka.

Tonči i Vjekoslava Huljić Izvor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Ljubavni život Hane Huljić trenutačno je tema svih medija, s obzirom na to da se šuška kako je u vezi s pjevačem Petrom Grašom.

Jednako tako se ranije šuškalo da njezin brat Ivan ljubi splitsku pjevačicu Jelenu Rozgu. Za razliku od Hane i Ivana, njihovi roditelji, hitmejkeri Tonči i Vjekoslava Huljić, nikad nisu punili medijske stupce zbog ljubavnog života.

Tonči i Vjekoslava Huljić Izvor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Par je u svibnju ove godine proslavio 34 godine braka. Tim povodom pozirali su u neobičnom izdanju. Fotografirali su se u crnim plaštevima i s oružjem u rukama. Na jednoj fotografiji Huljić u rukama drži štap i mač, dok na drugoj Vjekoslava pozira sama s crnom pticom u ruci.

'Slavimo 350 godina braka.... Oružje je zbog ravnopravnosti i da vidite čije tekstove slušate', napisao je glazbenik u opis objave.

Povezane vijesti

Smatraju se jednim od najskladnijih parova na estradi, a Huljić je ranije otkrio kako je sve počelo.

'Kad sam je vidio, imao sam 18 godina i tada nije bilo mobitela, tražio sam je godinu i po. Ona je sjedila u prvom redu Splitskog festivala, a ja sam svirao klavir točno preko puta. Počeli smo se zabavljati 26. srpnja. Zabavljali smo se sedam, osam godina prije nego što smo se vjenčali', rekao je u intervjuu za Azru.

A evo koja je tajna njihovog uspješnog braka.

'Duže smo u životu zajedno nego što smo bili jedno bez drugog. Nakon svih tih godina još uvijek imamo o čemu pričati, imamo što zajedno raditi. I ako se oko nečega trebamo svađati onda se svađamo oko tekstova. Ne filozofiramo oko budalaština tipa volimo li se ili ne. Smiješno mi je to. Filozofiranje o ljubavi pristaje samo američkim filmovima kao dio teškog promišljanja o životu. Ljubav je prirodna stvar, dogodi se, a o srodnim dušama banalno mi je pričati. Nama je u životu zanimljivo, dinamično. Ja sam dosta na putu pa možda i to pomaže opstanku našeg braka. No niti smo mi iznimka, niti je estrada kompletan idiotluk u kojemu caruju seks, droga, alkohol, rock i ludilo. Znam puno brakova u tom poslu koji su opstali, vole se i zabavno im je zajedno', ispričao je prije desetak godina Huljić za Večernji list.

Povezane vijesti

Magazin

Royals