Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SINIMILI SMO IVANA TODORIĆA I MILICU U CENTRU ZAGREBA: Rijetke fotografije para koji izbjegava pojavljivanja u javnosti

Ivica Todorić i Milica Mihajlović su u subotu prijepodne viđeni u centru Zagreba.

Ivan Todorić i Milica Mihajlović Izvor: Pixsell

Ivan Todorić (37) u braku je sa srpskom manekenkom Milicom Mihajlović (37) od 2017. kada su se vjenčali u tajnosti.

Par izbjegava pojavljivanja u javnosti, a viđeni su s kćerkicom Arijom (1) i sinom Vidom (4) na zagrebačkoj tržnici Dolac. Dok je Milica obavljala kupnju, Ivan je pazio na djecu i gurao dječja kolica. Oboje su pritom bili u ležernom izdanju.

Ivan Todorić Izvor: Story

Inače, najmlađi sin poznatog hrvatskog poduzetnika i bivšeg predsjednika Uprave koncerna Agrokor Ivice Todorića i manekenka su se zaljubili 2009. u New Yorku gdje je ona imala modnu reviju, dok je on tamo boravio zbog posla. Njihova veza se brzo razvijala i ubrzo ju je upoznao Ivan upoznao sa svojom obitelji.

Par je imao i krizu u svojoj vezi, no pomirili su se u studenom 2013. kada je ona slavila svoj rođendan. Četiri godine kasnije je Milica rodila njihovog sina Vida u privatnoj poliklinici u Švicarskoj gdje žive, a krstili su bebu u Zagrebu.

'Sreća koja se ne može opisati riječima, ali koja jednostavno traži da se podijeli sa svima. A danas je takav dan. Rodio se još jedan Todorić, mali Vid! Sve na ovom svijetu mogu mi oduzeti, mogu me ponižavati i progoniti, ali najveću vrijednost nikad nisu i neće moći - moju obitelj. I za nju se nikada neću prestati boriti', pisao je Ivica Todorić tada na blogu o rođenju svog osmog unuka.

Prošle godine u rujnu je Milica objavila na Instagramu da je rodila kćer Ariju te otkrila njezino ime. 

Više fotografija para na zagrebačkom Dolcu pogledajte u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals