Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVIJEZDA SERIJE KOJA ĆE OSVOJITI HRVATE: Zanosna Ukrajinka otkrila nam je detalje rada s najpoželjnijim domaćim neženjom

Razgovarali smo s ukrajinskom glumicom Kseniiom Mishynom koju ćemo gledati u seriji 'Šutnja' u režiji Dalibora Matanića.

Kseniya Mishina Izvor: Yuri Korniychuk

Kseniia Mishyna trenutno je jedan od najvećih ukrajinskih glumačkih zvijezda koju ćemo gledati u novoj dramsko-kriminalističkoj seriji 'Šutnja' u režiji Dalibora Matanića.

Iako je u svojoj zemlji itekako poznata, sada će se predstaviti i hrvatskoj publici pa nas je zanimalo što Kseniya uopće zna o Hrvatskoj te kako joj je bilo na NEM festivalu u Dubrovniku, gdje je predstavljena spomenuta serija. Riječ je o NEM Dubrovnik 2021: TV market i B2B okupljanju TV profesionalaca s ciljem sastanaka i networkinga, predstavljanja novih usluga i sadržaja te razmjene iskustava i znanja o novim trendovima u industriji.

Kseniya Mishyna i Dalibor Matanić Izvor: Yury Korniychuk

'Jako sam sretna što sam imala priliku predstaviti se hrvatskoj publici, kao i svoj rad. Nakon castinga, nisam niti sanjala o tome da će ovo biti toliko divan projekt. Postepeno istraživanje Hrvatske, scenarij, rad s cijelim timom dali su značajan doprinos mojoj glumačkoj profesiji i meni osobno. Ponosna sam što sam sudjelovala u suradnji naših zemalja. A kad odgovaram na vaša pitanja, osjećam se lijepo i zahvalno zbog upoznavanja vaše zemlje i kulture', otkriva Kseniia, zvijezda serije čija je tematika poprilično teška.

Riječ je o dječjoj prostituciji i trgovini bijelim robljem, a mrežu užasa pokušavaju raspetljati upravo glavni likovi koji postaju potpuno opsjednuti istragom. 'Moj lik je vrlo duboka i jaka ličnost. Zanimljivo, ona te osobine otkriva u trenutku kad se 'mijenja igra'. Bilo je teško fizički i psihički zaroniti u takve teme, ali to je bogato iskustvo i notorna stvarnost koje bi svi trebali biti svjesni', otkriva glumica koja je rado viđena i na ukrajinskoj televiziji gdje je sudjelovala i u reality projektima.

Naime, Kseniia je sudjelovala u inačici showa 'Neženja', a za njezinu se naklonost borilo 12 muškaraca. Pobjedu je odnio scenarist Oleksandr Ellert koji je i danas u sretnoj vezi s Mishynom.

Kseniya Mishina i Dalibor Matanić Izvor: Yury Korniychuk

U seriji glumi i jedan od najpoželjnijih hrvatskih neženja, Goran Bogdan, a nas je zanimalo kako joj je bilo surađivati s njim. 'Nevjerojatno je talentiran i bio mi je velika podrška na setu. Iskreno, nisam očekivala takvu podršku i pomoć od cijelog tima i bez toga ne bih mogla. Najviše scena sam snimala upravo s Goranom i uvijek sam osjećala da je tu za mene i za pomoć u bilo koje doba.'

Zanimljiv podatak jest i da je Kseniia zamalo odbila ulogu u seriji jer je netom prije shvatila kako joj je prijeko potreban odmor...

'U to vrijeme, imala sam vrlo komplicirano snimanje i osjećala sam da nisam spremna za još jedno. Zatim sam upoznala ekipu nakon castinga i shvatila da ne mogu propustiti takvu priliku. Osim toga, vjerujem da se u životu sve događa s razlogom. Imala sam sumnje i strahove, no tek sad shvaćam koliko sam krivo razumjela svoje emocije i osjećaje', iskreno nam otkriva talentirana i zanosna Ukrajinka koja nam je za kraj u jednoj rečenici objasnila tko je kad se svjetla kamera ugase.

Kseniya Mishyna i Goran Bogdan Izvor: Yury Korniychuk

'Ja sam majka, žena puna ljubavi i pozitivne energije koju želim dati ljudima.'

Mishyna je sina dobila sa samo 22 godine sa starijim poduzetnikom kojeg je upoznala kao studentica. Nakon što je njihova veza postala ozbiljnija, odnosno nakon što su uselili zajedno, njegov se odnos prema njoj promijenio, postao je, kako je rekla, 'odvratan' zbog emocionalnog zlostavljanja.

No sve je to iza nje te više ništa ne stoji na putu njezinoj sreći, privatno i poslovno.

Povezane vijesti

Magazin

Royals