Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GDJE SU I KAKO DANAS IZGLEDAJU SINOVI MICHAELA JACKSONA? Najviše mu nalikuje onaj kojeg nikad nije priznao

Začudit ćete se kada vidite kako danas izgledaju sinovi Michaela Jacksona, a još više kada saznate da mu najviše nalikuje onaj kojeg nikad za života nije službeno priznao.

Djeca Michaela Jacksona Izvor: Profimedia

MichaelJackson, neprežaljeni kralj popa je pažljivo štitio svoju djecu od medija i javnosti. Ako su njega i lovili paparazzi dok je bio s djecom, lica Jacksonovih nasljednika uvijek su bila prikrivena.

To se sve promijenilo nakon tragične smrti tate Michaela. Lica njegove djece otvorila su se svijetu na njegovoj spomen ceremoniji, a nakon toga su svi željeli znati više o njima nego ikada prije.

Kako je kralj popa počeo stvarati potomke?

Prvi sin Michaela Jacksona rođen je 13. veljače 1997. godine. Njegova majka bila je dugogodišnja prijateljica kralja popa, DebbieRow, s kojim se oženio na inzistiranje njegove pobožne majke Catherine. Dječak je dobio ime Prince Michael JosephJackson Jr. Doslovno godinu dana kasnije, 3. travnja 1998., rodila se njegova sestra Paris Michael Catherine Jackson. Godinu dana kasnije, Michael i Debbie službeno su podnijeli zahtjev za razvod.

Djeca Michaela Jacksona Izvor: Instagram

 Početkom 2002. godine Michael je najavio rođenje trećeg djeteta. Mlađeg sina Michaela Jacksona rodila je surogat majka, čije ime i dalje ostaje tajna. Pop kralj je tvrdio da je ne poznaje, i da je oplodnja bila umjetna. Pjevač je sina Michaela II. zvao Blanket (što znači 'deka'). To je, ime, naime, značilo ljubav i brigu.

Djeca su odrasla s ocem na ranču Neverland, biološka majka Princea i Paris nije nije sudjelovala u njihovom životu, imali su čak 6 dadilja, a Michael im je posvećivao sve svoje vrijeme.

paris i prince jackson Izvor: Profimedia

Većina medija raspravljala je o boji kože djece te voljela tračati da Michael nije njihov pravi otac. Istovremeno, mnoga djeca iz drugih mješovitih brakova nisu smetala novinarima.

Nakon tragedije

Kad su nakon smrti pjevača maske konačno pale, tračevi o očinstvu malo su se smirili. Ako je izgled prvorođene djece kralja popa još uvijek stvarao upitnike nad glavama ljudi, mlađi sin Michael Jackson Blanket pokazao se gotovo kopijom njegova oca.

Prince Jackson II Izvor: Profimedia

Naime, on je bio u centru pažnje otkako je rođen, pogotovo u vrijeme kada ga je otac gotovo bacio s balkona. Naravno, Michael se kasnije ispričao i rekao da je samo bio uzbuđen što je pokazao svoje novorođenče.

blanket Izvor: Twitter

 Od tada su djeca bila pod budnim okom paparazza. Tračevi, glasine, sudski postupci dugo su privlačili pozornost javnosti na obitelj Jackson. Baka Catherine postala je čuvarica nasljednika kralja popa, a također je otkrila da je Debbie Row početkom 2000-ih lišena bilo kakvih prava na svoju biološku djecu.

Obitelj se pokušavala sakriti, štoviše, nisu se mogli oporaviti od tuge, ali nisu ni privlačili pozornost. Djeca nikako nisu mogla preboljeti smrt svog voljenog oca. To je osobito vrijedilo za Paris, koja je pala u tešku depresiju i nekoliko puta pokušala samoubojstvo.

Zanimanje medija za obitelj Jackson je tijekom godina minulo, jedino se Paris istaknula, ali zahvaljujući vlastitom uspjehu. Ostvarila je solidnu glazbenu i manekensku karijeru te postala lice marke 'Calvin Klein'.

Povezane vijesti

Sinovi u sjeni

Prince I. za sada je ostao u sjeni svoje starije sestre. Tek se nedavno otvorio za novinarima, dao dug i iskren intervju u kojem se srdačno prisjetio svoga oca, njegova učenja i neograničene ljubavi, teških vremena kada je njegov otac bio oklevetan optužbama za pedofiliju (koje su potpuno odbačene nakon njegove smrti).

Michaelovo prvorođenče ne želi se promovirati na račun slave njegovog oca, ali je također odlučio zaviriti u svijet show businessa. Uvijek je bio zainteresiran za stvaranje videa, produkciju i režiju. U svojih 24 godine, sin Michaela Jacksona stvorio je vlastitu tvrtku King's Son Production, bavi se svojim omiljenim radom, snimio nekoliko spotova, završio tečajeve TV novinarstva i okušao se na tom polju. Također se bavi humanitarnim radom, a nedavno je napravio i tetovažu u čast svoga oca (isto kao i Paris).

Najmlađi je najteži

Prince Michael II ima 19 godina i o njemu se najmanje zna. Rođaci vjeruju da je nakon smrti oca patio najviše, ali da je sazrio rano i povukao se. Dodaju kako je sličan svom ocu, što fizički, što prema karakteru.

Blanket Jackson Izvor: Profimedia

Nosi dugu kosu, kao što ju je nosio i njegov otac. Dok je bio u školi, učitelji su hvalili mladića, a njegovi vršnjaci mu se nisu sviđali. Zbog ismijavanja i ponižavanja, Blanket je 2015. godine promijenio ime u Bigi i zamolio svoje rođake te sve ostale da ga tako nazovu. On je pak dosta zainteresiran za borilačke vještine.

Michael ima još jednog sina, Omera iz Švedske?

Omer Bhatti sada ima 36 godina, no za vrijeme komemoracije Kralja popa sjedio je pognute glave u prvom redu, pored najuže obitelji preminulog pjevača. Prema tvrdnjama britanskog The Suna to je još jedan u nizu dokaza koja potvrđuju nagađanja kako je Omer Jacksonovo četvrto dijete, rođeno nakon seksa za jednu noć koji se dogodio 1984. godine u Norveškoj.

Kada se Omer rodio u Norveškoj, Michael je u Oslo poslao dva svoja zaposlenika da pomognu njegovoj majci u brizi oko dječaka. Kaže se kako su se navodni otac i sin prvi puta sreli 1996., kada je Omer imao 12 godina i svojim plesnim koracima impresionirao legendu plesa. Od tada je počeo s njim nastupati.

Tvrdnju da je zapravo sin Michaela Jacksona potvrdio je Michaelov otac Joe Jackson 2009. u intervjuu za NewsOne/TVOne.

Kako sva Jacksonova djeca izgledaju danas i koliko zapravo na njega sliče svi njegovi sinovi o kojima tako malo čujemo, provjerite u fotogaleriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals