Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Što se dogodilo s bogatstvom Michaela Jacksona?

Autor I.G.

Od smrti kralja popa prošlo je 11 godina, ali neki detalji iz njegovog života i dalje intrigiraju javnost

 Izvor: Profimedia

Iako je kralj popa preminuo prije 11 godina, praznina koju je za sobom ostavio Michael Jackson u glazbenoj industriji još uvijek nije popunjena. Mnoge su misterije ostale iza ovog umjetnika, međutim, njegovi glazbeni albumi i dalje zarađuju mnoštvo novca širom svijeta, a upravo je bogatstvo koje je ostalo iza Michaela jedna od tema o kojima se posljednjih dana piše u stranim medijima. Naime, kako piše ABC News, dio Michaelove ostavštine uskoro bi mogao završiti u organizaciji koja se bavi dobrobitom mačaka.

Michael Jackson Izvor: Profimedia


Nakon što je kralj popa iznenada preminuo u 50 godini života, njegovo je bogatstvo podijeljeno na tri dijela - 40 posto je dobila njegova majka Katherine, isto toliko pripalo je i njegovih troje djece - 23-godišnjem Princu Michaela Jacksonu I, 22-godišnjoj Paris te 18-godišnjem Princu Michaelu Jacksonu II, a ostatak je pripao brojnim dobrotvornim organizacija čiji je rad fokusiran na dobrobit djece.

Obitelj Michaela Jacksona Izvor: Profimedia

Međutim, kako sada piše spomenuti medij, 90-godišnja majka preminulog glazbenika odlučila je svoj dio dati skloništu za životinje u Los Angelesu koje se bavi mačkama.

Povezane vijesti


Premda su mnogi drugi članovi obitelji Jackson pokušali odgovoriti Katherine da to učini, majka Michaela Jacksona je odlučna u svojoj namjeri.Prema pisanju američkog medija, smatra kako je bogatstvo njezinog pokojnog sina u obitelj donijelo samo loše stvari te da ga je bolje darovati u dobrotvorne svrhe.

Michael Jackson Izvor: Profimedia

Također, s obzirom na njezine godine, smatra kako neće još dugo živjeti te želi što prije realizirati ovaj plan. Iako je istina kako nisu svi članovi obitelji bili sretni s oporukom kralja popa, predstavnik obitelji navodne je za Gossip Cop demantirao glasine kako će Katherine Jackson svoj dio donirati u dobrotvorne svrhe.

Michael Jackson Izvor: Profimedia

Magazin

Royals