Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŽELI DNA TEST Kći Michaela Jacksona saznala tko joj je prava majka

Krsna kuma zapravo joj je majka?

 Izvor: Profimedia

Kako javljaju američki tabloidi, kći pokojne glazbene legende Michaela Jacksona, 22-godišnja Paris Jackson prije nekoliko mjeseci počela je sumnjati u to da 61-godišnja medicinska sestra Debbie Rowe nije njezina majka. Naime, Paris već neko vrijeme sumnja da je njezina prava majka pokojna glumica Elizabeth Taylor.

Povezane vijesti

Naime, Jackson traži test majčinstva kako bi utvrdio je li Taylor njezina prava majka, a obiteljski prijatelji kažu kako je u to počela sumnjati unazad godinu dana kada su joj svi počeli govoriti da nevjerojatno nalikuje na pokojnu glumačku legendu, koja joj je inače krsna kuma.  Naime, za filmsko prijateljstvo Michaela Jacksona i Elizabeth Taylor oduvijek se priča da je jedno je najčudnijih u Hollywoodu. Spojio ih je zvjezdani status, problematično djetinjstvo i problemi s drogom i tabletama, a njihova je povezanost bila jednako snažna koliko bizarna - od ispijanja čaja s čimpanzom do ugodnih popodneva provedenih u gledanju Disneyjevih filmova. Michael se udvarao Liz specifičnim gestama pa je tako prije jednog njezinog posjeta, sobu u kojoj je spavala ofarbao u ljubičastu boju kakve su joj oči. Ona mu je odgovorila tako što mu je poklonila slona dovezenog iz Azije.

 Izvor: Profimedia

 Iako je Liz imala 60 godina kada se Paris rodila i svi govore da je bila prestara da je ova priča moguća, izvori bliski pop legendi navode da ju je on molio da zamrzne jajne stanice kako bi mu jednog dana mogla roditi dijete. 'Paris je odlučila ovu mogućnost istražiti do kraja i boji se što bi mogla saznati. Ponekad ne može zaspati do ranih jutarnjih sati jer je proganjaju misli da njezina majka zapravo nije njezina biološka majka, već da ju je rodila krsna kuma', poručio je blizak izvor. 

Magazin

Royals