Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U suzama priznala da ne može bez njega i zatim ga ostavila

A i dalje ga voli

 Izvor: Profimedia

Kći pokojnog kralja popa Michaela Jacksona, 22-godišnja Paris, navodno je prekinula s dečkom Gabrielom Glennom nakon što je u suzama priznala da im se veza nalazi na prekretnici, javlja TMZ. Rekla je pritom kako ga i dalje voli, a ne tako davno je izjavila kako ne može ni zamisliti život bez Gabriela. Priznala je to u jednom od nastavaka dokumentarne serije o njihovim dogodovštinama koju je par dijelio s obožavateljima preko Facebooka.

Povezane vijesti

 Izvor: Profimedia

Povezane vijesti

Paris i Gabriel počeli su hodati od studenog 2018. godine, a bili su povezani i  poslovno.

Još u samim počecima veze govorili smo da ako ikada prekinemo, zauvijek ćemo zajedno biti u bendu.

 Skupa su svirali u bendu The Soundflowers, no Paris je sada odlučila ići svojim putem kako bi se mogla fokusirati na sebe i svoju karijeru. 'Još u samim počecima veze govorili smo da ako ikada prekinemo, zauvijek ćemo zajedno biti u bendu. Glazbe ćemo se držati bez obzira na sve', rekao je Gabriel jednom prilikom prije nekoliko mjeseci.

 Izvor: Profimedia

Paris je pak govorila kako joj je Gabriel pokazao što znači uistinu biti zaljubljen i pravu ljubav koju ne bi mogla iskusiti bez njega. 'Zbog njega se osjećam posebnom. Imao je veliki utjecaj na mene i ne mogu zamisliti život u kojem nemam njega', priznala je jednom prilikom.

Magazin

Royals