Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVI SUPERMAN JE BISEKSUALAC: Zaljubio se u novinara, kao što je nekoć njegovog tatu osvojila Lois Lane

Vremena se mijenjaju pa je tako novi Superman biseksualac, a posebno ga je osvojio šarm novinara Jaya.

Superman biseksualac Izvor: Profimedia/DC Comics (Screenshot)

U novom izdanju stripa 'Superman - Son of Kal-El' Supermanov sin Jon Kent bit će biseksualac, piše CNN.

Njegov se tata jednom davno zaljubio u novinarku LoisLane, a sada je njega osvojio šarm novinara Jaya Nakamure.

DC Comics je na službenom Twitter profilu objavio i promotivne fotografije Jona i Jaya. Autor stripa Tom Talyor poručio je da danas simbol Supermana predstavlja nešto više.

Clark Kent i Lois Lane Izvor: Profimedia

 - Uvijek sam govorio da svi trebaju heroje i da svi zaslužuju vidjeti sebe u svojim herojima. Zahvalan sam što DC i Warner Bros dijele ovu ideju. Superman je uvijek predstavljao nadu, istinu i pravdu. Danas njegov simbol predstavlja nešto više. Danas se više ljudi može prepoznati u najmoćnijem superjunaku.

Kreativni direktor i izdavač DC-ja JimLee dijeli mišljenje s autorom stripa i dodao da je vrlo ponosan što može ispričati priču Toma Taylora i Johna Timmsa.

superman biseksualac Izvor: DC Comics (Screenshot)

'Tako je super da smo sada u vremenu u kojem se cijeni raznolikost i zastupljena je u medijima. Superman, vjerojatno najveći i najpoznatiji strip junak, sada se identificira kao biseksualac i to je ogromna i nevjerojatna vijest', poručio je grafički dizajner Kunal Chopra.

U novom stripu superheroj će osim seksualnosti, rješavati neke goruće probleme današnjice. Primjerice, prosvjedovat će protiv deportacije migranata, gasit će šumske požare i spriječavati pucnjave po školama.

superman biseksualac Izvor: DC Comics (Screenshot)

Superman i Robin tek su posljednji u nizu LGBT superheroja u svemiru DC Comicsa. Prva je bila Kate Kane, poznatija kao Batwoman, ženski pandan Batmana i lezbijka. Biseksualne su i Catwoman te Wonder Woman, a čak i dvije negativke - Harley Quinn i Poison Ivy.

Povezane vijesti

Magazin

Royals