Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TKO JE BILA MAJKA ANGELINE JOLIE? Život joj je obilježila patnja, muž ju je varao, a i otišla je prerano

Život majke Angeline Jolie, Marcheline Bertrand bio je težak, a umrla je od karcinoma 2007. u 57. godini.

Angelina Jolie Izvor: Profimedia

Angelina Joliečesto je na listama najljepših žena svih vremena, a mnogi ne znaju da je izgled i talent za glumu naslijedila od svoje majke koja je i sama bila prava ljepotica i veoma talentirana glumica, Marcheline Bertrand.

Međutim, njen život bio je obilježen patnjom i više nalik horor filmu zbog čega Angelina nerado govori o njoj. Da je živa, Marcheline bi sada imala 71 godinu. Odrasla je u skladnoj obitelji i činilo se da će imati savršen život. Gluma ju je zanimala od malih nogu te je bilo više nego jasno da će to biti njen poziv.

Uočili su je lovci na talente kada je bila na samom početku karijere i predviđali joj velike uspjehe, ali je ona veoma brzo odustala od svega i posvetila se obitelji. Zapravo, mnogi su mišljenja da je Marcheline, kada se danas usporede fotografije, bila i ljepša od Angeline.

Bila je ludo zaljubljena u Jona Voighta za kojeg se udala sa samo 20 godina davne 1971. Međutim, u tom odnosu ona je bila ta koja je više voljela, dok joj je brak praktički od samog početka donosio samo patnju. Nakon dva teška pobačaja, koja je jedva podnijela, stigle su lijepe vijesti. Glumica je uspjela iznijeti trudnoću do kraja. Prvo je rodila sina Jamesa, a dvije godine kasnije Angelinu.

Kako nije mogla uskladiti poslovni i privatni život, odustala je od karijere. Tijekom godina, koje su uslijedile, često je trpjela svojeglavo i bezobzirno ponašanje svog supruga, kao i njegove brojne preljube te se par konačno razveo 1980.

Nakon službene rastave od Voighta, ušla je u vezu s filmskim producentom Billom Dayom. Živjeli su zajedno 11 godina, sve dok ih smrt nije rastavila.

Bertrand je oduvijek krila svoju privatnost od očiju medija i rijetko je davala intervjue.Borila se s rakom jajnika i dojke skoro osam godina. Umrla je 2007. u 57. godini, a Angelina je često isticala da vjeruje da će se i njoj dogoditi isto jer su i njena majka i teta umrle od istog tipa raka.

'Majku sam izgubila u tridesetim godinama i kada se osvrnem na to, mogu vidjeti koliko me njezina smrt promijenila. Nije bilo iznenadno, ali snažno me pogodilo iznutra. Izgubiti majčinu ljubav i njezin topli, nježni zagrljaj je kao da ti netko otrgne zaštitni pokrivač. Kada je moj otac prevario moju majku, to joj je promijenilo život i shvaćanje obiteljskog života. Ali svejedno je i dalje voljela biti majka. Nakon njezine smrti pronašla sam video u kojem glumi u kratkom filmu. Bila je odlična. Mogla je sve', svojedobno je ispričala Angelina.

Povezane vijesti

Glumica dugo vremena nije pričala sa svojim ocem Jonom zbog načina na koji se ponašao prema njezinoj majci. Posljednjih godina su ponovno u kontaktu i nekoliko puta su snimljeni tijekom njihovih druženja.

U vrijeme kada je ostala bez svoje majke, Angelina je imala troje djece. Glumica je 2008. s Bradom Pittom dobila kćer Vivienne Marcheline kojoj je dala ime po pokojnoj mami.

Pogledajte više fotografija Marcheline i procijenite koliko joj je Angelina slična. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals