Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZANIMLJIV POSAO SRAMEŽLJIVE TINEJDŽERICE: Čime se princeza Diana bavila prije udaje i koliko je zarađivala?

Nikad prežaljena princeza Diana imala je zanimljiv posao prije nego je ušla u kraljevsku obitelj.

Princeza Diana Izvor: Profimedia

Američka poduzetnica Mary Robertson prisjetila se prošlosti i odlučila je progovoriti o dosad nepoznatim detaljima iz života princeze Diane koju je zaposlila kao dadilju svog novorođenog sina. Mary je svoje prve dojmove o tada sramežljivoj tinejdžerici otkrila u dokumentarnoj seriji o pokojnoj princezi.

Princeza Diana Izvor: Profimedia

Godine 1980. zaposlila je Dianu kao dadilju svog sina Patricka, a to je bio Dianin posljednji posao prije nego što je nekoliko mjeseci kasnije postala princeza od Walesa i udala se za princa Charlesa. U isječku koji najavljuje seriju Mary opisuje Dianu kao sramežljivu i naivnu mladu ženu, dok hvali njezin prirodni talent za zabavu i brigu o djeci.

'Kad je Diana došla kao sramežljiva 18-godišnja dadilja, imala je vrlo malo iskustva, gotovo nikakvo, ali bila je sjajna s Patrickom. Sjela je s njim na pod i usredotočila se samo na njega', prisjetila se Mary.

Princeza Diana Izvor: Profimedia

Diana je radila tri dana u tjednu, zarađujući samo pet dolara na sat, a ranije je otkriveno da Mary nije ništa znala o njezinom aristokratskom podrijetlu kad ju je zaposlila, niti je bila svjesna da je u vezi s princom Charlesom. U intervjuu za Inside Edition 2017. rekla je da je za romansu saznala tek kad ju je Diana upozorila na paparazze koji su je počeli čekati ispred obiteljske kuće Robertson.

'Kad ujutro odete na posao vidjet ćete novinare i fotografe na kraju ulice. Ovdje su zbog mene', rekla je Diana jedno jutro.

Povezane vijesti

Međutim, čak i kad je Dianin privatni život postao izvor mnogih nagađanja i glasina, prema Mary, ona je ostala ista mlada žena od povjerenja puna ljubavi.

'Jedna od njezinih najjačih karakteristika bila je ta da je uvijek željela uspostaviti poseban kontakt s ljudima, zagrliti ih, pružiti im ruku, dodirnuti ih. Ta topla, povjerljiva i brižna osobina uvijek je bila tu', rekla je Mary za CNN.

Princeza Diana Izvor: Profimedia

Dodala je da su nakon kraljevskog vjenčanja ostali bliski sljedećih 16 godina, sve do Dianine tragične smrti u Parizu.

'Nastavili smo se dopisivati ​​sljedećih 16 godina', otkrila je za Inside Edition, dodajući da joj je Diana poslala desetke pisama i čestitki, čak je i pozvala nju te njezinu obitelj da je posjete.

Mary je prisustvovala Dianinom posljednjem ispraćaju, a danas to opisuje kao najtužniji i najbolniji trenutak u svom životu.

Fotografije princeze Diane pogledajte u našoj galeriji:

Magazin

Royals