Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JOŠ JEDNA DJEVOJKA PLAVE KOSE: S kim su Grašu povezivali prije Hane, odmah nakon prekida s Danijelom?

S kim se Petra Grašu povezivalo prije veze s Danijelom Martinović ne zna se, ali poslije prekida s pjevačicom, 'u igri' je bila još jedna plavuša.

Danijela Martinović, Petar Grašo, Hana Huljić Izvor: Pixsell/Story (montaža)

Ne znamo puno o Grašinim ljubavima prije Danijele jer pjevač skriva svoj privatni život kao zmija noge, no samo nekoliko dana nakon prekida s Danijelom Martinović počelo se šuškati kako ponovno ljubi.

Nakon što smo doznali kako su Danijela i Petar okončali svoju ljubav te da je Petar sada u vezi s Hanom Huljić, kćeri svog prijatelja Tončija, ovaj trojac ne prestaje intrigirati javnost. 

hana huljic Izvor: Instagram

Obožavatelji nekad sretnog para nagađaju moguće razloge njihova prekida, a neki su odmah nakon te vijesti Grašu počeli povezivati s novom djevojkom.

Slovenski mediji tako su se u svibnju raspisali kako je 45-godišnji pjevač postao blizak sa slovenskom vinarkom SonjomErčulj.

Tada je bilo rečeno da su zajedno viđeni na večeri u Dobrepolju, a s obzirom na to da su glasine o njihovom privatnom odnosu postale sve učestalije, prirodu odnosa s domaćim glazbenikom komentirala je tada i sama Sonja.

sonja erculj Izvor: Facebook

'Istina je da poslovno surađujemo, ali nismo povezani privatno, nikako. Ovo je malo mjesto i tu se puno priča. To je zato što ljudi ne razumiju što znači poslovna suradnja', rekla je za slovenski Žurnal24 i time stala na kraj nagađanjima o vezi.

Grašo je inače veliki ljubitelj slovenskih vinorodnih krajeva te je i privatno i poslovno posjetio nekoliko poznatih vinoteka, gdje je također nastupao u sklopu privatnih proslava.

Podsjetimo, Grašo i Danijela svoju su ljubavnu priču započeli prije više od dva desetljeća, a kroz sve ovo vrijeme su o njoj rijetko progovarali. O svojoj intimi progovarali su tek u rijetkim trenutcima. Nikad se nisu htjeli vjenčati, a hoće li Petar isti stav zadržati i u vezi s Hanom, ostaje za vidjeti.

Povezane vijesti

Magazin

Royals