Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZANIMLJIV NADIMAK: Evo kako u Splitu zovu Grašu i Hanu Huljić

Šuška se kako su Petar Grašo i Hana Huljić u vezi posljednjih nekoliko mjeseci, no javnost je ostala zakinuta za sve ostale detalje.

 Izvor: Instagram

Petar Grašo i Hana Huljić i dalje su glavna vijest u medijima. Iako nijedno od njih još nije potvrdilo vezu, već su dobili nadimak u Gradu pod Marjanom. Naime, kako piše Jutarnji list, pjevača i kćer Tončija Huljića Splićani zovu Harry i Meghan, po poznatom kraljevskom paru, a mnogi njihovi sugrađani ih jedva čekaju vidjeti zajedno uživo.

Petar Grašo i Hana Huljić Izvor: Instagram

Šuška se kako je par u vezi posljednjih nekoliko mjeseci, no javnost je ostala zakinuta za sve ostale detalje. O svemu se oglasio i Tonči Huljić.

Petar Grašo i Hana Huljić Izvor: Instagram

'Razumljiv mi je interes medija po pitanju Hane i Petra, ali nikada se nisam javno referirao na privatan život i odnose, kako svoje obitelji, tako i izvođača s kojima radim. Tim više što i Petar i Hana imaju slične stavove prema prezentaciji osobnog života u medijima, a Petar je uz to i veliki obiteljski prijatelj. Ako su oni sretni, a koliko vidim jesu, onda smo Vjekoslava i ja sretni. Nadam se da će Petar uskoro uzeti time out od ovakvog tempa nastupa, kako bi priveli kraju snimanje pjesme koja ga čeka. Iskreno, nadao sam se da ćemo nakon 18 godina privesti kraju i novi CD, ali sada bih i s realizacijom pjesme bio sretan. Inače, svi ljudi koji uđu u naše živote, u njima i ostaju, i na to ne utječe agregatno stanje njihovih odnosa', rekao je nedavno za Večernji list.

Fotografije Petra Graše i Hane Huljić pogledajte u našoj galeriji:

Povezane vijesti

Magazin

Royals