Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRVI INTERVJU OTKAKO SE SAZNALO ZA HANU: Petar Grašo objavio vijest koja će oduševiti njegove obožavatelje

Petar Grašo ne voli govoriti o privatnom životu, ali je ipak otkrio neke detalje, a jedna stvar će posebno razveseliti njegove obožavatelje.

Petar Grašo Izvor: Instagram

Iako cijela Hrvatska bruji o njegovoj vezi s Hanom Huljić, Petar Grašo, poznat po tome da privatni život krije kao zmija noge, tijekom svog gostovanja na narodnom govorio je ponajviše o svom poslu i koncertima, a najavio je i vijest koja će sigurno oduševiti njegove brojne obožavatelje.

Na početku se požalio da se nije uspio previše odmoriti ovog ljeta.

'Uspio sam uhvatiti 4-5 dana odmora ovo ljeto, da sam se kupao i išao loviti ribe. Sad u desetom mjesecu dolazi ono što najviše volim, berba maslina i loviti lignje, mislim da ću uhvatiti par dana', rekao je Grašo.

U listopadu će pjevač možda uloviti koji dan odmora, no nakon toga ga čeka radna atmosfera budući da je za 26. veljače sljedeće godine najavio veliki koncert u Areni Zagreb, nešto manje od pet godina nakon što je Arenu napunio koncertom kojim je proslavio 20 godina karijere.

Petar Grašo Izvor: Story

Tijekom gostovanja na radiju izveo je pjesmu Yesterday od Beatlesa, te otkrio da su mu upravo oni najdraži bend koji ga je jako obilježio i kao glazbenika.

'Mene za ovu pjesmu vezuje jedan meni jako važan period života koji me odredio kao glazbenika, a to je grupa Beatles. Kroz njih sam upoznao glazbu 60-ih, pa sam nastavio s istraživanjem glazbe. Oni su zapravo životna ljubav', ispričao je pjevač.

Na upit ima li u Hrvatskoj taj jedan glazbenik kojeg obožava odgovorio je:

'Imali smo tog jednog, on je nažalost otišao prije par godina, to je bio Oliver, a tu su i Mišo i Tereza'.

Ipak, otkrio je da izrazito cijeni Gibonnija. 'Volim kako on radi muziku, način na koji je izvodi', istaknuo je Grašo. O privatnom životu ipak nije želio previše govoriti.

'Strahovito volim vino, ali strahovito volim i sport', rekao je tek kratko, a kad je trebao navesti tri stvari koje su mu obilježile prošlu godinu, odgovorio je: 'Koncerti, putovanja i život'.

Inače, Grašo je nedavno komentirao trač koji se proširio o tome da će on i Hana postati roditelji, a tom se prilikom našalio na račun njenog oca Tončija. 

Fotografije Hane Huljić i Petra Graše možete pogledati u galeriji. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals