Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'LJUBAV JEDNE ŽENE' SUDBINSKI MU JE PREDODREĐENA:  I zvijezde kažu da bi Petar i Hana mogli dobiti bebu i vjenčati se

Vijest o navodnoj vezi kantautora Petra Graše i njegove mlade kolegice Hane Huljić dignula je prašinu.

Hana Huljić i Petar Grašo Izvor: Dražen Kokorić

Novi estradni par koji je posljednjih dana podignuo pravu medijsku prašinu su glazbenici Petar Grašo i Hana Huljić.

Oni se poznaju godinama, ali nitko nije mogao ni naslutiti da će se između Petra i Hane, kćeri Vjekoslave i hitmejkera Tončija Huljić, roditi prava ljubav. I u astrološkom smislu riječ je o zanimljivom paru pa zavirimo u njihove zvijezde i otkrijmo koliko su im naklonjene. 

Petar je pravi muškarac koji zna sa ženama

Petar Grašo rođen je 19. ožujka 1976. u znaku Riba koje su mu podarile umjetnički senzibilitet, intuitivnost i emocionalnu prirodu.

U tom znaku ima Veneru i Merkur, koji su pokazatelji njegova lijepoga glasa i glazbenog talenta, ali prije svega i postojanosti kada je ljubav posrijedi. Venera u Ribama je u egzaltaciji (usponu) pa u tom znaku taj planet iskazuje svoje najbolje osobine. Stoga Petar zna iskreno voljeti i sebe u potpunosti predati svojoj partnerici.

Da posjeduje i muževnost te snažnu mušku energiju, svjedoči aspekt između Sunca i Marsa - voli biti dominantan, zaštitnički je nastrojen prema ženama i vrlo muževan. No kako je riječ o napetom aspektu, pjevač nema dlake na jeziku i počesto je tvrdoglav. Njegovu strastvenu prirodu još više potpiruje položaj Mjeseca u znaku Škorpiona pa kad voli, onda voli svakim atomom svoga tijela, vjeran je i od partnerice traži potpunu iskrenost i predanost. Ima vrlo izražen libido, strastven je i erotičan, ali često ljubomoran. Zna biti samozatajan, a krase ga i velika inteligencija i pronicljivost. Sjajno čita ljude i njihove namjere.

Hana Huljić i Petar Grašo Izvor: Instagram

Hana voli zrele i iskusne muškarce

Lijepa Hana rođena je 28. prosinca 1990. u znaku Jarca. Ona je pravi pripadnik toga znaka jer u njemu ima čak pet planeta! Ambiciozna je, radišna, vrlo zrela i odgovorna za svoje mlade godine. Hana dobro zna što želi od života, čvrsto stoji na zemlji, praktična je i analitična. Ne zanosi se snovima nego je zanima sve ono što je obojeno čistom realnošću, činjenicama i logikom.Ponekad je i previše realna i oprezna pa sve što čini u životu, uvijek prije dobro analizira i tek onda donese odluku.

Njezin Mjesec nalazi se u umjetničkom znaku Bika pa je očito da je Hana naslijedila talente svojih roditelja, a kako Bik vlada grlom i glasnicama, Hana ima jako lijepu boju glasa. Mjesec je čini obiteljskim tipom žene, romantičnom, nježnom i toplom. Svestrana je, talentirana za mnoge stvari i zna uživati u životu. Njezina Venera nalazi se u znaku Jarca pa voli zrele muškarce formiranih osobnosti koji joj mogu pružiti zaštitu i oslonac. Bliski kontakt Venere i Saturna potvrđuje da voli inteligentne, mudre i iskusne muškarce. Taj aspekt od nje traži emotivnu zrelost, sposobnost primanja i davanja ljubavi, kako bi njezin ljubavni život tekao kao mirna rijeka, bez valova koji udaraju o hridi života.

Petar Grašo, Hana Huljić Izvor: Dražen Kokorić/ Arhiva Storyja

Spojio ih je srećonoša Jupiter

Jupiterov (smatra se planetom sreće!) prelazak preko Hanine Venere donio joj je veliku ljubav. Taj se aspekt događa svakih 12 godina i zato je toliko važan. Taj isti aspekt dogodit će se i Petru potkraj ove godine, a kako on vremenski djeluje i znatno prije, njihova ljubav se već dogodila i traje već jedno vrijeme. Ono što je odigralo presudnu ulogu da su se privukli poput dva magneta jesu položaji njihovih Mjeseca. Grašo ga ima u Škorpionu, a Hana u Biku pa između njih dvoje kolaju snažna strast i fizička privlačnost.Oni ne mogu jedno bez drugog i sjajno se dopunjavaju. Dobro su položena i njihova svjetleća tijela Sunce i Mjesec. Njezino Sunce u Jarcu i njegov Mjesec u Škorpionu govore o uzajamnosti i sličnim pogledima na život, a isto to čine i njezin Mjesec u Biku i njegovo Sunce u Ribama.

Petar Grašo i obitelj Huljić Izvor: Žarko Bašić/PIXSELL

Sudbinski su si predodređeni

Da je i karma uplela svoje prste u njihov odnos, govori nam podatak da njezina Venera i Saturn iz znaka Jarca stvaraju napet aspekt s njegovim Saturnom u Raku, što znači da su u prošlom životu bili vezani obiteljskim sponama, ali odnos nije uspio i sada imaju priliku popraviti ono što ih je dovelo do udaljavanja. Njegov Saturn u opoziciji s njezinom Venerom govori da ova veza vrlo brzo može ući u ozbiljne vode. Ponekad takav aspekt donese i zahladnjenje odnosa, no ne postoji savršen horoskop između dvoje ljudi. Napeti aspekti služe da osobe međusobno razviju toleranciju i ispravan način svladavanja problema, a da će Petar i Hana u tome uspjeti, govori njihova nevjerojatna astrološka kompatibilnost. To nije veza za jednu noć nego odnos koji ima perspektivu da se nastavi i u budućnosti. Nije isključen ni dolazak prinove te da ovo dvoje mladih ljudi brakom ovjekovječi vezu.

Povezane vijesti

Magazin

Royals