Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ČOVJEK GLADAN SLAVE: Thomas Markle više je puta ponizio kćer, a najgori udarac zadao joj je uoči vjenčanja

Ponašanje Thomasa Marklea prema kćeri Meghan Markle bilo je grozno otkad je započela vezu s princem Harryjem, a pogoršalo se nakon njihovog vjenčanja.

Meghan Markle i Thomas Markle Izvor: Profimedia

Thomas Markle (77) još nije odustao od slanja poruka svojoj kćeri Meghan Markle (40) putem medija, iako mu ranije ti istupi nisu pomogli da poboljša odnos s njom.

Naime, sad je u emisiji 'Good Morning Britain' molio Meghan da mu dopusti da vidi svoje unuke te je istaknuo da su oboje u razdoblju života kada bi trebali odrasti, razgovarati i pomiriti se zbog djece. Thomas dosad nije upoznao unuka Archieja, koji je rođen 2019., i unuku Lilibet koja je rođena u lipnju.

'Moja poruka za djecu je da imaju dvije obitelji koje ih vole. Njihova prabaka je engleska kraljica i mislim da im je važno znati da imaju dvije obitelji i da će na kraju odrasti i da će htjeti znati više o njima', ispričao je Thomas. Dodao je kako je Meghan zahtijevala da prestane komunicirati s njezinom polusestrom i polubratom.

'Nikada prije nije bila takva, a kad je upoznala Harryja, promijenila se', naglasio je Markle.

Thomas Markle i Meghan Markle Izvor: Profimedia

Thomas i Meghan su se posvađali još prije vjenčanja kada su on te njezina polusestra i polubrat krenuli s medijskim istupima. Naime, on je s američkim tabloidom sklopio dogovor za iscenirane paparazzi fotografije, a kći je s njim prekinula svaki kontakt nakon što se udala za princa Harryja.

Markle je otišao toliko daleko da je prodao medijima 2018. pismo koje mu je Meghan napisala te je ona zbog toga dobila sudski spor u veljači ove godine protiv izdavača novina Associated Newspapers.

'Nakon dvije duge godine ove parnice, zahvalna sam sudu što drži odgovornim Associated Newspapers i The Mail za njihova ilegalna djela i dehumanizaciju. Svi gubimo kada se dezinformacije prodaju više nego istina, kada se moralna eksploatacija prodaje bolje od pristojnosti i kada kompanije stvaraju svoj poslovni model kako bi profitirale od ljudske patnje. No danas s ovom opsežnom pobjedom za privatnost i autorskim pravom, svi smo pobijedili', rekla je glumica nakon pobjede.

Tada je otkriveno i da je princ Harry prije ženidbe s Markle tražio njezinog oca da ne komunicira s medijima. Thomas se hvalio i početkom kolovoza da je poslao svojoj kćeri cvijeće za rođendan kako bi poboljšao odnose među njima. Ponovno je glumio žrtvu i rekao da ne zna zašto se njegov odlični odnos s Meghan izjalovio.

'Većinom krivim njega za sve. Harry ima svoj stav: 'Ako imaš kontakta s paparazzima, gotov si za mene'. Iznenađen sam što nikad nije imao potrebu da me posjeti ili traži ruku moje kćeri prije nego što ju zaprosi', obrušio se na Harryja. Priznao je i da je sudski želio tražiti dopuštenje da viđa svoju unučad.

Thomas je imao niz istupa u kojima je koristio ružne riječi za kćer i njezinog supruga pa ga je nazivao licemjerom i zlostavljačem. Za Meghan je tvrdio da je lažljivica, a pokušao je doći do nje i preko Oprah Winfrey kojoj je donio pismo za nju. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals