Manekenka Mia Franić i uspješni poduzetnik i olimpijac Dragan Jurilj ponovno su zajedno iako su se prije tri godine službeno razveli. Brak koji je trajao godinu i četiri mjeseca okončali su 2018., ali je došlo do neočekivanog preokreta u njihovom odnosu.

Iako se činilo da je među njima zauvijek gotovo i da je romansi došao kraj, ipak ih je ljubav ponovno zbližila ljetos.
Samo za Story.hr splitska manekenka otvorila je dušu i progovorila o odnosu s 22 godine starijim biznismenom.

"Dragan i ja se dugo nismo čuli ni vidjeli nakon razvoda, poželjeli smo sreću jedno drugome i mislili smo da je između nas zauvijek gotovo, ali nas je sudbina ponovo povezala. Istina je da smo opet zajedno", rekla je Mia ekskluzivno za Story.hr pa otkrila još detalja o pomirenju.

Mia Franić
Instagram 

"Duže vrijeme nakon razvoda bila sam odsutna iz Zagreba i kada sam se vratila, došlo je do nekoliko slučajnih susreta mene i Dragana, koji su rezultirali uzastopnim viđanjem. Očito da se emocije i strast nikada nisu ni ugasile", priča nam atraktivna Splićanka.

Mnogi se brakovi završavaju zbog umiješanosti treće osobe u odnos između dvoje ljudi, no Mia kaže kako to nije bio razlog u njihovom slučaju.

"Naš brak nije se završio radi postojanja treće osobe te smatram da je, u emotivnom smislu, to stvari činilo još kompliciranijima za prihvatiti.Mi smo se razišli u takvim okolnostima da nismo dali sve od sebe da sačuvamo naš odnos jer je tu bilo previše emocija i ponosa", kaže i nadodaje:

"Danas gledamo stvari iz druge perspektive. Iako i danas imamo mnoštvo izazova, ipak smatram da smo zreliji u našem odnosu nakon vremena koje je prošlo i nakon što smo ohladili glave", zaključila je.

Mia Franić
Instagram 

Par je ljetos proveo u Italiji i na Jadranskoj obali u društvu obitelji. Posjetili su Toskanu i Amalfi obalu. Podsjetimo, manekenka koja je gradila svoju karijeru u svjetskim modnim metropolama, snimila kampanje za poznate brendove, ipak je odlučila priču o manekenstvu ostaviti iza sebe.

Iz njihovog iskustva možemo zaključiti kako uvijek ima nade za obnoviti bivšu ljubav.

Igor Soban/PIXSELL, Instagram Mia Franić i Dragan Jurilj