Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJGORI DANI ALECA BALDWINA: Napadao je fotografe, no najgore uvrede uputio je tada 11-godišnjoj kćeri

Alec Baldwin poznat je po svojoj temperamentnoj naravi i problemima s kontrolom bijesa zbog čega je tijekom godina izazivao brojne skandale.

Alec Baldwin Izvor: Profimedia

Vijest da je holivudski glumac Alec Baldwin tijekom snimanja, pucajući iz filmskog oružja, ubio snimateljicu Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu, odjeknula je cijelim svijetom. Glumac, kako prenose strani mediji, nije prestajao plakati od tuge i šoka.

Ovo je samo posljednji u nizu skandala koji se vežu za njegovo ime. Alec Baldwin poznat je po svojoj temperamentnoj i teškoj naravi, te su njegovi ispadi godinama punili novinske stupce.

U listopadu 1995. uhićen je nakon što je navodnom šakom udario fotografa koji je pokušavao snimati njegovu tadašnju suprugu Kim Basinger i njihovu novorođenu kćerkicu Ireland Baldwin. Tom je prilikom optužen za napad, a u sukobe s fotografima došao je i 2012. i 2013., iako tada nije došlo do fizičkog obračuna.

2007. procurila je glasovna poruka koju je ostavio kćeri Ireland, a u kojoj svoju, tad 11-godišnju kći naziva 'bezobraznom, nepromišljenom malom svinjom'. To se dogodilo usred ogorčene sudske bitke za skrbništvo koju je vodio s Kim Basinger.

Alec Baldwin Izvor: Profimedia

Četiri godine kasnije izbačen je iz aviona jer je, iako su ga više puta molili, uporno odbijao prestati igrati igricu na mobitelu. Baldwin se na to javno požalio na Twitteru dok su iz aviokompanije objavili izjavu u kojoj su naveli da je bio 'jako bezobrazan prema posadi, nazivao ih pogrdnim imenima i koristio uvredljive izraze'.

Kad se 2013. spekuliralo o tome da je njegova supruga Hilaria Baldwin objavljivala na Twitteru tijekom sprovoda Jamesa Gandolfinija, Baldwin je tada na istoj platformi objavio poruku u kojoj stoji: 'Netko je napisao da je moja žena tvitala sa sprovoda. To nije istina, ali ja ću tvitati s tvog sprovoda'. Kasnije navodno objavljivao i nove prijeteće poruke.

Iste se godine pisalo kako je tijekom sukoba s još jednim fotografom imao homofobne ispade. Baldwin je to poricao, tvrdeći da je rekao drugu riječ koja slično zvuči (fathead umjesto faggot). Nakon toga su mu ukinuli talkshow MSNBC.

Alec i Ireland Baldwin Izvor: Profimedia

'Nikad nisam izgovorio riječ peder na snimci koja je dostavljena kao dokaz protiv mene. Što sam izgovorio nakon drugog izbora riječi je nejasno, ali uvjeravam vas, s potpunim pouzdanjem, da direktan ili indirektan homofobni napad nije bio izrečen', pravdao se tad glumac.

Iduće godine je ponovo uhićen nakon što je navodno bio agresivan prema policajcu koji ga je zaustavio jer je u New Yorku vozio bicikl u krivom smjeru. Baldwin je kasnije New York nazvao 'karnevalom gluposti'.

2016. javno je izvrijeđao fotografa koji je snimao njegovu suprugu Hilariju. Snimljen je kako mu se unosi u lice, a tad je vikao:  'Smeće jedno, začepi! Kloni se moje supruge, jel ti jasno!?'

Krajem 2018. još jednom je uhićen i optužen za napad nakon što je navodno udario 49-godišnjeg muškarca u svađi oko parkirnog mjesta.

Ipak, javnost je suglasna: glumac sigurno proživljava najteže dane...

U galeriji pogledajte više fotografija Aleca Baldwina.

Povezane vijesti

Magazin

Royals