Iako još nije kraj 2021., brojnim zvijezdama ovo je bila kobna godina, barem kada je riječ o njihovim ljubavnim životima. U nastavku vam donosimo neke od najvećih prekida u 2021. na domaćoj javnoj sceni.

JELENA KATARINA KAPA I JOŠKO LOKAS

U današnje vrijeme, prvi znak da u vezi ne cvjetaju ruže su fotografije na društvenim mrežama odnosno brisanje istih. A da u tome ima istine dokazuju ovi bivši partneri. Nakon što je trogirska manekenka Jelena Katarina Kapa izbrisala sve fotografije s Instagrama na kojima pozira s voditeljem Joškom Lokasom, pojavila su se šuškanja o prekidu domaćeg para. Par je bio u vezi od 2015., a otvoreno su pričali i o vjenčanju. No, ljubav je iz nepoznatih razloga pukla, a manekenka je vijest potvrdila na društvenim mrežama.

'Poštovani, sukladno člancima koji izlaze posljednja 24 h htjeli bismo se kratko izjasniti. Mi već neko vrijeme nismo partneri, ali se podržavamo kao još uvijek životni suputnici i poslovni suradnici. Zamolili bismo vas za mir u ime nas i naših obitelji. Tamo gdje ljubav nestane, ne znači da odgovornost i poštovanje prestaje. Sve je u najboljem redu. Život ide dalje', objavila je Jelena.

Jelena Katarina Kapa i Joško Lokas
Story 

LEONARDA LONČAR I ZVONIMIR BOBAN

Jedan od najpoznatijih parova na domaćoj javnoj sceni, proslavljeni nogometaš Zvonimir Boban i njegova supruga Leonarda sporazumno su se razišli nakon gotovo tri desetljeća braka, a vijest je u javnost procurila početkom svibnja. Godinama unazad slovili su za jedan od najdiskretnijih parova, a detalje iz privatnog života vješto su krili od očiju javnosti.

Zvonimir Boban i Leonarda Lončar
Story 

'Lea i ja smo se razišli i živimo odvojeno. Nastavit ćemo zajednički voditi brigu o našoj djeci u skladu i u velikom poštovanju koje imamo jedan prema drugom. Nadam se da će ljudi shvatiti delikatnost ove odluke i dopustiti da i djeca i mi prođemo kroz ove teške trenutke na najmanje bolan način. Više se nećemo očitovati o ovoj temi za koju smo mislili da nikada neće doći u naš život', kratko je prokomentirao Zvonimir za Večernji list.

DANIJELA MARTINOVIĆ I PETAR GRAŠO

Godinama unazad bili su jedan od najomiljenijih estradnih parova, a svoju ljubavnu priču započeli su prije više od dva desetljeća. Iako oboje slove za jedne od najvećih zvijezda na domaćem glazbenom nebu, istu su ipak vješto uspijevali zadržati dalje od očiju javnosti pa su tako o svojoj intimi progovarali tek u rijetkim trenucima. Početkom svibnja, Story.hr ekskluzivno je saznao da su Danijela Martinović i Petar Grašo okončali svoju ljubav nakon pune 24 godine. Par više ne živi zajedno, a detalje prekida nikada nisu podijelili s obožavateljima. Grašo je navodno već neko vrijeme u vezi s Hanom Huljić, kćeri njegovog bliskog prijatelja Tončija Huljića.

Petar Grašo, Danijela Martinović
Goran Stanzl/PIXSELL Petar Grašo, Danijela Martinović

ANDREA ŠUŠNJARA I MARKO JURIČIĆ

Andrea Šušnjara, javnosti najpoznatija kao vokal grupe Magazin, svoj privatni život od početka karijere skriva 'kao zmija noge'. Splićanka je još 2018. priznala da je ponovno zaljubljena, a obožavatelji su uskoro otkrili kako je riječ o sedam godina mlađem dečku Marku Juričiću. No, nedavno je izbrisala sve zajedničke fotografije s njim i tako dala naslutiti da je ljubavi došao kraj.

'Može se iščitati to. Istina je, soliram i čeka me solo ljeto', priznala je pjevačica za IN magazin.

Andrea Šušnjara i Marko Juričić
Andrea Šušnjara/privatni album 

HANA RODIĆ I GORAN JURENEC

Najburniji prekid na domaćoj javnoj sceni ove godine je svakako onaj između prvog hrvatskog 'Gospodina Savršenog', Gorana Jureneca i Hane Rodić. Za razliku od gore navedenih parova, Goran i Hana napravili su pravi 'cirkus' na društvenim mrežama, a 'prljavi veš' danima su iznosili na svojim Instagram profilima. Ubrzo su se pojavila šuškanja kako je Jurenec vodio dvostruki život i Hanu varao s Poljakinjom Claudiom Lucijom Pioch, a onda se dogodilo neočekivano - Hana i Goran su se pomirili. Vijest su otkrili na Instagramu. Oboje su objavili isti selfie s različitim opisom i hashtagom #backtogether.

Hana Rodić i Goran Jurenec
Instagram 

'Ništa nas ne može razdvojiti. Ti si onaj kojeg sam trebala pronaći', napisala je Hana u opis fotografije. 'Ti si moja zauvijek, bebo', komentirao joj je objavu Goran. On je pak u opis svoje fotke stavio: 'Na kraju će uvijek biti LJUBAV', a Hana mu je u komentarima napisala: 'Volim te, bebo'.

ANA ZANINOVIĆ I DUJE ĐAPIĆ

Da se bivša svjetska prvakinja u taekwondou Ana Zaninović razvodi od poduzetnika Duje Đapića, saznalo se prošlog mjeseca. Ana je nedavno za IN magazin rekla da je tako trebalo biti.

'Hvala Bogu, svi smo živi i zdravi, život ide dalje i veselim se svemu što dalje dolazi', ispričala je.

Ana je upoznala Duju u teretani u Splitu i vjenčali su se u lipnju 2017. U prosincu iste godine dobili su sina Tomu.

Ana Zaninović i Duje Đapić
Story 

JANKO POPOVIĆ VOLARIĆ I PETRA ŠVAĐUMOVIĆ

Janko Popović Volarić ponovno je solo. Kako je otkrio za Jutarnji list, njegova veza s logopedinjom Petrom Švađumović završila je, a oni su, kaže, ostali u dobrim odnosima. Glumac je sada opet u solo fazi i svjestan je, šali se, realne opasnosti da se zaljubi u samački život. Još početkom 2020. potvrdio je da je sretno zaljubljen, a njegovom Instagram profilu mogle su se naći fotografije na kojima pozira s Petrom. Razloge prekida nije otkrio.

Janko Popović Volarić, Petra Švađumović
Instagram 

LUKA BUDAK I INGRID DIVKOVIĆ

Jedno od velikih iznenađenja nakon kraju prve sezone eksperimentalnog reality showa 'Brak na prvu' bilo je što su par postali natjecatelj Luka Budak i psihologinja te spisateljica Ingrid Divković koja je pomagala spojiti parove u showu. Iako se sve činilo idiličnim, Ingrid je na društvenoj mreži otkrila kako je došao kraj njihove ljubavi.

Luka Budak i Ingrid Divković
Dalibor Urukalovic/PIXSELL 

'Ovo je lice žene koja je voljela iskreno i bez fige u srcu i ona će budite sigurni u to tako voljeti i dalje. Jedina je razlika u tome što će dok ju život ne odvede u zagrljaj koji će biti vječan i veći od svega, ljubav koju je do sada darivala njemu, pokloniti sebi. Ovime i službeno potvrđujem da Luka Budak i ja više nismo zajedno (i to već neko vrijeme) i to je moja prva i posljednja objava na tu temu. Ispod ovog velikog Neba svi smo toliko mali i nesavršeni, zato ne zaboravimo ostati ljudi, opraštajmo sebi i drugima i pustimo da nas nada u bolje sutra vrati kući', napisala je među ostalim Ingrid.

JELENA GLIŠIĆ I KREŠIMIR LEŠIĆ

Bivša Miss Universe Jelena Glišić i poduzetnik Krešimir Lešić odlučili su da je stigao kraj njihova braka koji su sklopili krajem 2018. godine. Shvatili su da im život na dvije adrese donosi više loših nego dobrih stvari. HRT-ova voditeljica je nakon razvoda vratila djevojačko prezime, što je vidljivo na njezinim društvenim mrežama.

Jelena Glišić i Krešimir Lešić
Privatni album 

KRISTINA BRALO I MATEJ CVITANOVIĆ

Bivšu kraljicu Hrvatske Kristinu Bralo mnogi su zapamtili kao 'Šukerovu bivšu', no nakon prekida s njim sreću je pronašla u zagrljaju bivšeg mistera turizma Mateja Cvitanovića. Čak su se i zaručili, no onda je ljubav iznenadno 'pukla'. Par je izbrisao zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Kristina Bralo, Matej Cvitanović
Instagram