Da privatno i poslovno može ići jedno s drugim, dokazuje naša najbolja bacačica diska, Sandra Perković.

Ona je već godinama u sretnoj vezi sa svojim trenerom Edisom Elkasevićem. Jednom prilikom je otkrila da ga je upoznala kad je imala 15 godina.

Sandra Perković, Edis Elkasević
Privatni album 

'Tada nismo krenuli u neku ljubavnu romansu, ali s 21 godinu sam se ja nekako malo zaljubila u njega, on se zaljubio malo u mene. Tako je to nešto krenulo. Tada sam osvojila prvo olimpijsko zlato, počeli su ti neki veliki uspjesi. Još sam bila dijete, ne možeš se s 22 godine nositi s olimpijskim zlatom i ponašati kao što se ponašam danas kad sam zrela i odgovorna. Ti si mlad i lud, uzeo si olimpijsko zlato i partijao bi do jutra, onda imaš tu osobu koja je tu u tvom životu kad ti odrastaš. On me zna i najbolju i najgoru', ispričala je za IN magazin.

'Naša dugovječnost je upravo u tome što me on ne osuđuje ni najbolju ni najgoru jer, nekako bih rekla, ima on te trenerske crte i u privatnom životu. On razumije, nikad neće napadati, uvijek prvo nađe sve razloge zašto se nešto dogodilo i onda donese zaključak. Mislim da se poštujemo, kako ja njega poštujem na terenu i izvan terena, da on isto tako mene poštuje na obje stavke. Zato nas dvoje idemo naprijed. Zato nas dvoje možemo! Kad se razdvojimo na dva sata, ja dođem puna dojmova, kao da nas nije bilo tri dana. Povezani smo, on mi je najbolji prijatelj, životni partner, trener, sve u jednom', dodala je.

Sandra Perković, Edis Elkasević
Privatni album Sandra Perković, Edis Elkasević

Perković nema problema s tim da na Instagramu pokaže koliko joj partner znači, no ranije je detalje veze čuvala samo za sebe. Primjerice, na Valentinovo je objavila njihovu zajedničku fotografiju s citatom koji je razniježio mnoge.

'Zbog tebe sjajim. Zbog tebe se osjećam dobro i ti me činiš sretnom. I zato te volim', napisala je tada u opis fotografije.

Par je u rujnu ove godine pozirao na brdu iznad Dubrovnika.

'Ljubav oslabljuje jake, a jača slabe! Budale čini mudrima, a mudrace budalama, pali strasti, gasi razum; jednom riječju, preokreće sve naopako', poručila je atletičarka.

Sandra Perković, Edis Elkasević
Instagram 

Nedavno je objavila fotografiju na kojoj se ljubi s Edisom. Objava je u kratkom roku prikupila preko šest tisuća lajkova, a komentar su joj, među ostalim, 'nabacili' voditelji Dalibor Petko i Ana Radišić.

'Najbolji tim', jedan je od komentara.

Sandra Perković, Edis Elkasević
Instagram 

Sandra je prije nekoliko mjeseci otkrila koliko joj Edis znači.

'To što mi je trener i životni partner je dvosjekli mač, ja sam s njim od 0 do 24, ali on je sa mnom u dobru i u zlu. Zna što radimo na treningu, nema izvlačenja. Uđe u moju kožu, zna kad sam neraspoložena, to su velike prednosti kad imaš osobu kojoj vjeruješ', ispričala je za IN magazin.