Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'SVOJU SAM DJECU PRIMJEROM UČILA DA NE LAŽU': Uršula Tolj se oglasila prvi put nakon otkaza

Dugogodišnja urednica i voditeljica HRT-a, Uršula Tolj, više nije urednica Dore, a sad se prvi put oglasila na tu temu.

Uršula Tolj Izvor: Robert Gašpert

U medijima je jučer odjeknula vijest kako dugogodišnja urednica i voditeljica HRT-a, Uršula Tolj, više nije urednica Dore te da na njezino mjesto dolazi urednik HTV2 i v. d. urednika HTV1, Tomislav Štengl.

Kako doznaje Jutarnji list, šefovi ne zamjeraju Uršuli što Albina Grčić nije ušla u finale ovogodišnjeg Eurosonga. Smeta im što je navodno pri odabiru Albininog kostima zaobišla HRT-ovu kostimografkinju Natašu Svekler i odlučila se za Juraja Zigmana, čiji seksi kostim Svekler nije nikad odobrila.

Uršula Tolj Izvor: Instagram

Uz to, Uršuli se predbacuje i to što je tijekom Eurosonga u Rotterdamu HRT-ovom karticom napravila neke nepredviđene troškove, kao što je plaćanje ručkova hrvatskim predstavnicima te kupovina kombinezona za Albinine plesače.

Navodno je kap koja je prelila čašu bilo to što je Uršula prije par dana, točnije, 27. listopada, navodno bez pismenog blagoslova svojih šefova, raspisala natječaj za Doru, u želji da se žiriranje obavi do kraja godine, kako bi sve bilo spremno za veljaču, kada će se Dora po planu održati. Voditeljica se sada po prvi put oglasila na društvenim mrežama na tu temu.

Uršula Tolj Izvor: Instagram

'Da bi bila objavljena, Pravila natječaja za Doru moraju biti potpisana od Glavnog ravnatelja HRT-a. Bez tog potpisa ne može se raspisati natječaj', poručila je kratko pa nastavila. 'Svoju sam kći i svog sina primjerom naučila da ne lažu i ne likuju. Ne zato što će im se to obiti u glavu, nego zato št je to baš ružno. Dno dna.'

HRT nije otkrivao razloge otkaza.

Povezane vijesti

Magazin

Royals