Glumac Taylor Lautner svjetska je senzacija postao nakon što se zajedno s kolegama Robertom Pattinsonom i Kristen Stewart pojavio u 'Sumrag' sagi.

Čim je izašao prvi nastavak 2008. godine, javnost je apsolutno poludjela za glumačkim trojcem, a u to su vrijeme upravo oni bili najveće teen zvijezde. Vrlo su se brzo obožavatelji formirali u dva tima - tim Edward (Robert Pattinson) i tim Jacob (Taylor Lautner) prema njihovim likovima vampira i vukodlaka, a razlog je bila Bella (Kristen Stewart) čiju su ljubav oboje htjeli.

Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner
Profimedia 

29-godišnji Lautner glumeći je u popularnoj sagi doživio i vrhunac svoje karijere, a kasnije mu je sve krenulo nizbrzo. Filmovi u kojima se pojavljivao nisu doživjeli pozitivne kritike, a mnogi smatraju da je upravo to razlog ranije 'mirovine' te mirnijeg načina koji već neko vrijeme vodi.

Uz to, od 2018. godine uživa u ljubavi s medicinskom sestrom Tay Dome s kojom često objavljuje romantične fotografije na Instagramu.

Iako je nekada bio glavna meta svih paparazza i novinara, otkako je hype oko 'Sumrak' sage prošao, prošlo je i njegovih pet minuta. Posljednji su ga put uslikali u svibnju ove godine na setu novog filma koji snima, 'Home Town', a iako je svoje mišiće od ere Jacoba zapustio, izgleda da se počeo ponovno vraćati u formu. Tome svjedoče fotke nakon teretane.

Mnogi su se šokirali kada su vidjeli koliko se glumac promijenio u desetak godina, a kako izgleda danas, pogledajte u našoj galeriji.

Profimedia Taylor Lautner proslavio se zahvaljujući Sumrak sagi, a jako se promijenio i posvetio zaručnici Tay Dome