Brankica Čonda je prije 16 godina pozornost u Big Brother kući krala svojim atraktivnim izgledom, a danas, iako još uvijek izgleda i više nego atraktivno, tvrdi da živi posve drugačijim životom.

Tek što je izašla iz Big Brother kuće, u kojoj je provela samo 20 dana, Brankica je otišla raditi u Dubai kao manekenka i hostesa, a tamo je i napravila operaciju povećanja grudi, no prije dvije godine silikoni pukli, pa ih je morala zamijeniti.

Nakon Dubaija, u kojem je živjela punih devet godina, radila je na Ibizi, također kao hostesa, a onda je otkrila svoju pravu strast- jogu, no to ne znači da se smirila na jednom mjestu.

Pretprošlo ljeto završila je tečaj za instruktoricu joge u Tajlandu, a nakon završene škole podučavala je jogu u Turskoj, Španjolskoj i Grčkoj.

Što se tiče sudjelovanja u Big Brotheru, kaže da zbog toga ne žali, no da bi u nekim situacijama sad ipak postupila drugačije.

‘Big Brother nikako ne bih okarakterizirala kao lošu odluku ili kao loše iskustvo. U trenutku pojavljivanja bila sam mlada i nepromišljena, a takvo je bilo i cjelokupno iskustvo. Vjerujem kako bih u nekim situacijama danas postupila drugačije, ali sve u svemu zadovoljna sam ishodom’, rekla je Brankica svojedobno.

Inače, 2011. sudjelovala je i u realityju Paris Hilton 'My New BFF', u kojem je nasljednica tražila najbolju prijateljicu u Dubaiju.

Paris je birala kandidate. Kad sam je upozna¬la, bila je tiha i nježna, rekla mi je da sam jako seksi’, ispričala je ranije Brankica za Story.hr.

Dodala je da je ispala iz natjecanja jer se nije svidjela Parisinoj majci, no da je s nasljednicom ostala u prijateljskim odnosima te da su se kasnije još družile.

'Imali smo večeru s njezinim roditeljima. Njezina majka Kathy, inače divna žena, u meni je vidjela prijetnju. Paris ne voli ambiciozne djevojke’, rekla je. 

Još fotografija atraktivne Brankice pogledajte u galeriji. 

Instagram Brankica Čonda