Sjećate li se Nemeša?

Nikola Nemešević predstavio se hrvatskoj javnosti još 2011. kad je u Big Brotheru pred kamerama ljubovao s Marijanom Čvrljak koja je izvan kuće imala muža.

Marijana je tad pobijedila u showu, razvela se pa udala za Nemeša, no ni njihov brak nije dugo potrajao. Razveli su se 2017. Ona se prošle godine udala po treći put, a Nemeša, koji se posvetio glazbenoj karijeri, rijetko smo viđali u medijima.

Jednu je tajnu zato uspio jako dugo sačuvati. Naime, Nemeš je za RTL Exkluzivotkrio da se prije četiri godine oženio, a šest mjeseci kasnije je postao tata.

Ranije ove godine otkrio je da je u vezi, ali ni tad nije htio podijeliti detalje o novoj ljubavi, te je za istu emisiju rekao da njegova draga nije javna osoba, te da se ne voli eksponirati.

'Ako je netko dao privatnosti javno - to sam bio ja. Nije nitko tko je osoba iz javnog života, nitko koga zanima intervju, nitko koga zanimaju novine', rekao je tad.

U intervjuu za Story ranije je rekao da u svom životu u proteklih desetak godina ne bi ništa mijenjao.

'Dobro da sam izvukao živu glavu, ali ništa ne bih mijenjao. Zato što sam zahvaljujući svemu što se dogodilo danas tu gdje jesam. Tako gledam na to', rekao je Nemeš, a također je ustvrdio da mu ne smeta što ga veliki broj ljudi pamti po sudjelovanju u Big Brotheru.

'Nema razloga za to, držim se one - tražili ste, gledajte. Kada bih sad proveo tri mjeseca na televiziji u nekom kulinarskom showu, pamtili bi me po tome. To je sve normalno, sada je na meni da što je moguće više sviram i pjevam', rekao je.

S Marijanom, otkrio je tad, više nije u kontaktu.

'Veza kao veza, brak kao brak, neki uspiju, drugi, hvala Bogu dobrom, ne. Nikad nije jedan razlog i nikad nije samo jedna osoba krivac, to je jasno. Sve je to dobro ispalo', zaključio je.

Kako Nemeš danas izgleda, pogledajte u galeriji. 

Instagram Nikola Nemešević