Zvijezda serije 'Ne daj se, Nina', glumica Lana Gojak Bajt, objavila je fotografiju iz Maksimira na kojoj reže jabuku te je otkrila kako je proslavila 38. rođendan.

Lana Gojak Bajt
Instagram 

'Ovako sam ja potpuno neuobičajeno proslavila jučerašnji 38. rođendan! Bez velike pompe i dvodnevnog slavlja, bez štikli i partija, bez plesa i alkohola. Kad je srce na mjestu i kad imaš s kim podijeliti najveću radost, i jabuka je dovoljna. Hvala svim čestitarima na lijepim željama!! Živjeli! Šampanjac otvaram na svoj drugi rođendan, 1.8., kad malo zatopli i kad brojke budu manje i druženja sigurnija', stavila je u opis objave.

Lana Gojak Bajt
Robert Gašpert 

Rođendan su joj, među ostalim, čestitale glazbenice Indira Levak i Ana Rucner. A prije nego je proslavila rođendan, glumica je pozirala s kćerkicom Pinom u jednom salonu za uljepšavanje.

Lana Gojak Bajt
Instagram 

'Jel' vas izluđuju one uvijek sređene Instagram mame koje su pritom i modno usklađene sa svojom djecom? Mene DA! Ljubomorno ih gledam i ne kužim kako je to moguće. Maja Šuput ajde, ali ostale?? Raščupana dojim, skrolam i mislim 'Pa da, ta garant ne doji, garant ima dadilju, kuharicu, batlera ili klona!?'. I onda, nakon 3 mjeseca, u istom tjednu uspijem otići na depilaciju i frizuru i modno se uskladiti s bebom. Kako?? Slučajno!!', napisala je tada.