Najtužnija princeza na svijetu, princeza Charlene, trenutno se liječi izvan Monaka, i to u psihijatrijskoj ustanovi, a to je ekskluzivno za magazin People otkrio njezin suprug, princ Albert.

Odluku da potraži liječničku pomoć samo nekoliko dana nakon njezina povratka iz Južne Afrike, navodno je par zajedničku donio uz pomoć Charleneine braće. Princ je izjavio da Charlene pati od duboke emocionalne i fizičke iscrpljenosti.'Shvatila je da joj treba pomoć i sama je donijela odluku. Mi smo samo čekali da nam to sama potvrdi. Zna da se mora odmoriti', dodao je.

Princeza Charlene i princ Albert
Profimedia 

I dok se već nekoliko mjeseci piše kako princeza više ne želi više imati posla s Albertom jer je serijski preljubnik, navodno je i ona pronašla nekog novog.

Naime, strani mediji pišu da su se navodno Charlene i bivši dečko Naomi Campbell, ruski milijarder Vladislav Doronin, u posljednje vrijeme družili i da su cijelo vrijeme u kontaktu. 'Izgleda da je u njemu pronašla utjehu od raznih problema', rekao je izvor za The Sun.

Izvor je dodao da Vladislav želi Charlene pružiti sve što joj je potrebno, da poštuje njezine želje i da neće dozvoliti da se prema njoj Albert ponaša kao što je do sada. Neki čak smatraju da je to potencijalni razlog zbog kojeg je Albert princezu poslao na liječenje jer bi se nakon afere zaista razvela od njega.

Naomi Campbell i Vladislav Doronin
Profimedia 

Inače, Naomi i Vladislav bili su u vezi od 2008. do 2013. godine, a često smo u medijima mogli čitati o njima skandalozne napise. Navodno, tijekom perioda njihove veze, Doronin je slavnom modelu posudio poveću svotu novaca koju ova nikada nije vratila. Čak je protiv nje prošle godine podignuo milijunsku tužbu u kojoj tvrdi kako Campbell odbija vratiti novce koje joj je posudio. 

Uz to, tvrdi kako ona, osim novca, ne želi vratiti ni neke njegove stvari čija je vrijednost oko tri milijuna dolara. Ruski milijarder je svoju bivšu djevojku obasipao luksuznim putovanjima, krstarenjima i čestim vikendima na svom privatnom otoku Cleopatra u Turskoj, a zašto je tek sada odlučio tražiti natrag sve što joj je novčano dao, i dalje nije poznato.

Inače, Naomi je kroz itekako dugački radni staž pokazala svoj žestoki temperament pa je tako i za vrijeme odmora na Siciliji s Doroninom napala paparazza koji ju je pokušao snimiti. Udarila ga je torbicom po glavi ogrebala mu oko te zbog toga bila uvjetno osuđena na šest mjeseci zatvora. A s ruskim je milijarderom vodila prilično strastvenu vezu. Često su ih fotkali zajedno po zabavama, a nitko neće zaboraviti fotografije iz kolovoza 2009. godine kada su zajedno partijali u VIP loži jednog kluba u Saint-Tropezu.

Oboje su plesali i strastveno se ljubili kao da su sami u cijelom klubu, a o kojim fotografijama govorimo, pogledajte u našoj galeriji.

Profimedia Naomi Campbell i Vladislav Doronin