Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODMJERENI I ELEGANTNI: Roditelji Lady Gage nikad se ne pojavljuju u javnosti, a sad su je zasjenili na premijeri

Odmjereni i elegantni, prošetali su crvenim tepihom, a mnogi su komentirali da su prekrasan par i da se vidi od koga je slavna pjevačica naslijedila ljepotu.

Lady Gaga Izvor: Profimedia

Na nedavnoj premijeri filma 'House of Gucci' Lady Gaga je zablistala u ljubičastoj haljini i mrežastim crnim čarapama, no tada su pažnju ukrali njezini roditelji koji se rijetko mogu vidjeti u javnosti.

Lady Gaga Izvor: Profimedia

Odmjereni i elegantni, prošetali su crvenim tepihom, a mnogi su komentirali da su prekrasan par i da se vidi od koga je slavna pjevačica naslijedila ljepotu. Ponosni roditelji pozirali su okupljenim fotografima, bili su nasmijani te su se držali za ruke.

Otac Joe nosio je tamno odijelo i leptir mašnu, dok je majka Cynthia odjenula dugu crnu haljinu sa spuštenim naramenicama. Stajling je upotpunila crvenim ružem i dijamantskim naušnicama te prstenom.

Lady Gaga Izvor: Profimedia

Gaga je više puta istaknula da su je roditelji oduvijek podržavali u tome da se bavi glazbom, iako nisu najbolje razumjeli ono što radi, odnosno činjenicu da je na sceni jedna osoba, a u stvarnosti sasvim druga.

Fotografije s londonske premijere filma 'House of Gucci' pogledajte u galeriji:

Povezane vijesti

Magazin

Royals