Roberto Cavalli čuveno je ime talijanske modne industrije, a istoimeni je osnivač kompanije ove godine proslavio 81. rođendan.

Nakon dvije supruge, Talijan je ljubav pronašao u 45 godina mlađoj Šveđanki, Sandri Nilsson, a poklon koji joj je kupio, mnoge i dalje ostavlja bez daha. Naime, dizajner je potrošio tri milijuna eura kako bi njegova draga postala vlasnica otoka nedaleko od Stockholma, na kojem se ujedno nalazi i vikinško uporište iz 11. stoljeća. Zanimljiv poklon, slažemo se...

Roberto Cavalli i Sandra Nilssen
Profimedia 

Na otoku se nalazi i luksuzna vila s četiri spavaće sobe, golf terenom, bazenima, ali i ostacima iz doba vikinga. Uz to, otok ima i privatnu luku s trajektom koji prima deset osoba.

Inače, Sandra i Roberto upoznali su se 2010. godine kada se on razveo od svoje supruge, a navodno su počeli izlaziti četiri godine nakon. Dizanjer kaže da je s njom pronašao svoj mir, kao i da je ona njegova muza i prava ljubav zbog koje uopće ne brine o godinama.

Inače, Sandra je u mladosti ušla u svijet mode, a sa samo su je 14 godina primijetili skauti iz jedne francuske agencije. Velike plave oči i smeđa kosa osigurali su joj brojne titule ljepote, a jednom je proglašena i najljepšom ženom u Švedskoj.

Fotografije mnogima neobičnog ljubavnog para, pogledajte u našoj galeriji.

Profimedia Roberto Cavalli i Sandra Nilsson