Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NIKOLINA RISTOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA STORY.HR: 'Kćer sam upisala u zagrebačku školu, tu će joj biti bolje odrastati'

Voditeljica Nikolina Ristović za svoju najmlađu kćer odabrala je zagrebačku školu umjesto beogradske.

Nikolina Ristović Izvor: Instagram

Televizijska voditeljica, Nikolina Ristović prije nekoliko mjeseci otkrila je kako je sa suprugom, srpskim povjesničarem umjetnosti Vidojem Ristovićem kupila luksuznu kuću u podsljemenskoj zoni.

Obitelj će uskoro uživati u luksuznoj vili koja se prostire na vrtoglavih 500 kvadrata, a radovima se uskoro bliži kraj.

Nikolina je godinama unazad sa suprugom živjela u Beogradu. Ipak, ona i Vidoje izabrali su Zagreb kao bolje mjesto za odgoj i odrastanje svoje kćeri.

Nikolina Ristović Izvor: Instagram

U ekskluzivnom razgovoru za Story.hr Nikolina Ristović potvrdila je kako je sa suprugom Vidojem svoju najmlađu kćer Unu Sofiju odlučila upisati u zagrebačku školu.

'U Zagrebu smo kupili kuću i uređujemo je. Meni i suprugu se činilo da je na neki način manja sredina pa je jednostavnije za odgoj i odrastanje djeteta. Nekako je prevagnuo Zagreb. Naravno, to ne znači da jednog dana svoje školovanje neće nastaviti negdje drugdje', rekla nam je ponosna majka Nikolina Ristović.

Njezina starija kći Hana završila je medicinu na Edinburgh Universityju pa nam je voditeljica otkrila:

'Ona je već sada na trećoj lokaciji. Nju više ne mogu ni pratiti gdje se školuje', šaljivo je prokomentirala Nikolina.

Nikolina Ristović Izvor: Instagram

Podsjetimo, ona je nakon trovanja ugljičnim monoksidom jedno vrijeme živjela u hotelu zato što se u svoj dom od straha više nije htjela vratiti. Nakon što je izašla iz bolnice, Nikolina je otkrila da su nju i kćer sekunde dijelile od smrti. Spasio ih je prijatelj kojeg je Vidoje zvao da ih otiđe provjeriti nakon što mu se Nikolina prestala javljati na mobitel.

Tri dana prije servisirali su joj bojler. Nikolina je tada priznala da se psihički dobro osjeća, iako je neko vrijeme nakon trovanja plinom zaboravljala stvari.

nikolina Izvor: Instagram

'Nestrpljivo čekam izvješće policije da podnesem privatnu tužbu protiv odgovornog. Živim najnormalnije koliko mogu s obzirom na sve. Idemo dalje', zaključila je.

Povezane vijesti

Magazin

Royals