Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BRAKOVI IM PROPALI SKUPA S POSLOVNIM CARSTVOM: Ante i Martina Todorić brzo su našli utjehe nakon razvoda, gdje su danas?

Ljubavni životi djece Ivice Todorića zakomplicirali su se nakon propasti koncerna Agrokor.

Ivan Todorić, Ante Todorić, Iva Todorić Izvor: Story arhiva

Kako se počelo raspadati carstvo Ivice Todorića, tako su pucali i brakovi njegove djece.

IVA TODORIĆ

Nedavno se šuškalo da se Iva Todorić (45) zaručila nakon što se na jednoj modnoj reviji pojavila s velikim osmijehom na licu i velikim prstenom na ruci.

Ipak, uskoro je Iva opovrgnula te glasine, a nije htjela komentirati je li još u vezi s Nikolom, tajanstvenim Beograđaninom s kojim dijeli fotografije na društvenim mrežama. Dok kći hrvatskog poduzetnika Ivice Todorića privlači pažnju privatnim životom, mnogi se pitaju gdje je nestao njezin bivši suprug Hrvoje Balent (48).

Iva i Hrvoje su imali 2001. raskošno vjenčanje s 300-tinjak uzvanika među kojima je bilo puno poznatih Hrvata. Slavlje se odvijalo u nekadašnjem hotelu Intercontinental, a mladence i goste je zabavljao Jasmin Stavros.

Iva Todorić i Hrvoje Balent Izvor: Robert Gašpert

Kruna njihova braka je bilo rođenje kćeri Tare i sinova Ivana i Ante. Supružnici su s djecom živjeli u Kulmerovim dvorima u Zagrebu sa ostatkom obitelji Todorić, a Hrvoje je 2012. došao u upravu koncerna Agrokor. S godinama je napredovao do mjesta izvršnog potpredsjednika za centralnu nabavu i usluge Agrokora, a Iva je bila direktorica marketinga.

Čini se da su se problemi između para pojavili kada je došlo do propasti koncerna i država je preuzela upravljanje nad njime. Hrvoje je 2017. završio u pritvoru s puncem Todorićem, a Iva ih je obojicu dočekala pri izlasku.

Uskoro su krenule glasine o razmiricima između supružnika te ih je Iva dodatno potvrdila kada je u lipnju 2018. promijenila prezime Balent u djevojačko Todorić. Domaći mediji su pisali da je zahtjev za razvod podnio Balent i da se preselio u zagrebački Ban centar u Cesarčevoj ulici.

Iva se svojedobno o svemu što joj se događalo oglasila na društvenim mrežama. 'Ove sam godine prošla kroz puno toga. Nakon svih uspona i padova mogu reći da je iza mene loša godina, ali još sam ovdje. Još sam u stanju učiti, rasti, smijati se nevoljama i radovati se blagoslovima. Zbog toga sam zahvalna za sve i svakog tko je još prisutan u mom životu', istaknula je u prosincu 2017.

ANTE TODORIĆ

Ante Todorić (42) također je okončao svoj brak s diplomiranom ekonomisticom Martinom Novosel. Par se vjenčao 9. studenog 2002. nakon dugogodišnje veze. Subonosno 'da' su izrekli u crkvi sv. Katarine u Zagrebu, a imali su slavlje u hotelu Opera sa 300-tinjak uzvanika.

Martina, koja je 1997. izabrana za Miss Hrvatske te je našu zemlju predstavljala na izboru za Miss svijeta, nakon vjenčanja se posvetila obitelji. Supružnici su 2004. dobili kćer Emu, a tri godine kasnije kćer Luciju dok je u ožujku 2008. rođen njihov sin Ivica.

Ante Todorić i Martina Novosel Izvor: Robert Gašpert

Ante, koji je diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, nakon što je koncern Agrokor propao i preuzela ga država, preselio je s obitelji u Beč gdje su započeli novi život. Uvijek je slovio kao najpovučeniji član obitelji Todorić i rijetko ga se moglo vidjeti u javnosti.

On i Martina su se prije četiri godine odlučili razvesti te se kasnije šuškalo da je ona pronašla sreću s austrijskim poduzetnikom. Početkom ove godine su se proširile glasine i da Ante ljubi 35-godišnju Splićanku Petru Kaćunko Cvitanović.

Todorić je potvrdio vezu, a negirao da je trudna. 'Upravo sam s Petrom. Ne čekamo mi dijete nego moja sestrična', rekao je Ante za 24sata.

IVAN TODORIĆ

Čini se da na najmlađe dijete Ivice Todorića, sina Ivana (37) jedino nije utjecao raspad Agrokora. On je u braku sa srpskom manekenkom Milicom Mihajlović (37) od 2017. kada su se vjenčali u tajnosti.

Par izbjegava pojavljivanja u javnosti, a viđeni su početkom listopada s kćerkicom Arijom (1) i sinom Vidom (4) na zagrebačkoj tržnici Dolac. Dok je Milica obavljala kupnju, Ivan je pazio na djecu i gurao dječja kolica. Oboje su pritom bili u ležernom izdanju.

Inače, najmlađi sin poznatog hrvatskog poduzetnika i bivšeg predsjednika Uprave koncerna Agrokor Ivice Todorića i manekenka su se zaljubili 2009. u New Yorku gdje je ona imala modnu reviju, dok je on tamo boravio zbog posla. Njihova veza se brzo razvijala i ubrzo ju je upoznao Ivan upoznao sa svojom obitelji.

Ivan Todorić i Milica Mihajlović Izvor: Robert Gašpert

Par je imao i krizu u svojoj vezi, no pomirili su se u studenom 2013. kada je ona slavila svoj rođendan. Četiri godine kasnije je Milica rodila njihovog sina Vida u privatnoj poliklinici u Švicarskoj gdje žive, a krstili su bebu u Zagrebu.

'Sreća koja se ne može opisati riječima, ali koja jednostavno traži da se podijeli sa svima. A danas je takav dan. Rodio se još jedan Todorić, mali Vid! Sve na ovom svijetu mogu mi oduzeti, mogu me ponižavati i progoniti, ali najveću vrijednost nikad nisu i neće moći - moju obitelj. I za nju se nikada neću prestati boriti', pisao je Ivica Todorić tada na blogu o rođenju svog osmog unuka.

Prošle godine u rujnu je Milica objavila na Instagramu da je rodila kćer Ariju te otkrila njezino ime.

Više fotografija djece Ivice Todorića pogledajte u galeriji. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals