Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POSLJEDNJA DIANINA ŽELJA ZA SINA WILLIAMA: Neki kažu da je to princezina osveta Charlesu iz groba

Posljednja želja princeze Diane bila je i njena, bar tako neki kažu, osveta iz groba Charlesu.

Princeza Diana Izvor: Profimedia

Princeza Diana tragično je izgubila život 1997. godine i nije imala priliku vidjeti kako njezin sin, 39-godišnji princ William postaje kralj Velike Britanije.

Od tada su prošle 24 godine, a njezin bivši suprug, 72-godišnji princ Charles, prvi na redu za krunu kralja, još uvijek čeka svoj veliki trenutak.

I dok se na dvoru sve glasnije šuška kako će kraljica zahtjevati od Charlesa da preda krunu sinu Williamu, suprugu vojvotkinje od Cornwalla, CamilleParker, sve mrskije odzvanjaju u ušima riječi princeze Diane koje je izgovorila prije smrti.

Posljednji trenuci princeze Diane prije tragične nesreće u Parizu. Izvor: Profimedia

Navodno je njezina posljednja želja bila upravo da William bude kralj umjesto Charlesa, pisao je magazin In Touch.

Visokopozicionirani izvor s dvora otkrio je da je Dianina najveća želja bila da William bude kralj, a to je i sama dala naslutiti kad je u čuvenom 'Panorama intervjuu' 1995. godine.

Isto tako, izjavila je kako Charles ne bi smio postati kralj.

'Charles se ionako osjeća vrlo nesigurno zbog anketa koje pokazuju da je William puno popularniji od njega među Britancima, a svjestan je i da je kraljica toga svjesna. Zato se boji da bi se Dianina posljednja želja mogla ostvariti', rekao je izvor i dodao kako bi to mogla biti 'Dianina osveta Charlesu iz groba'.

Posljednja želja princeze Diane bila je da krunu naslijedi njen sin William Izvor: Profimedia

 Portal Gossip cop analizirao je ove navode i zaključio kako ne postoje saznanja da su Dianine posljednje riječi prije smrti bile o princu Williamu, no vjeruje se kako se dugo znalo da je to bio njen stav oko naslijeđivanja krune.

Nakon što je doživjela sudar u Parizu nakon kojega je ubrzo i preminula, njezine jedine riječi, prema izjavi vatrogasca koji ju je vadio iz smrskanog automobila, bile su: 'O moj bože, što se dogodilo?'.

Povezane vijesti

Magazin

Royals