Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MOLILA JE SUPRUGOVU LJUBAVNICU DA GA OSTAVI: Njihov 32-godišnji brak je izdržao preljub, a uvijek mu je bila oslonac

Ljubavna priča Hugha Laurieja i Jo Green traje više od 32 godine, a ona mu je oprostila i aferu.

Hugh Laurie i Jo Green Izvor: Profimedia

Hugh Laurie (62), koji je slavu stekao u serijama 'Crna Guja' i 'Dr. House', od 1989. je u braku s kazališnom administratoricom Jo Green (65).

Kroz svoju dugu glumačku karijeru Hugh je uspio svoj privatni život uglavnom držati daleko od očiju javnosti. Suprugu, s kojom ima sinove Charlesa (33) i Williama (30) te kćer Rebeccu (29), oženio je 16. lipnja 1989., a vjenčani kum mu je bio bliski prijatelj i kolega, komičar Stephen Fry.

Hugh Laurie i Jo Green su se vjenčali 16. lipnja 1989. Izvor: Profimedia

Iako je Hugh Laurie prilično samozatajan kada je riječ o njegovoj obitelji i malo se zna o ženi kojoj je rekao sudbonosno 'da', svojedobno je priznao da nije uvijek sve išlo glatko u njegovom 32 godišnjem braku. Dok je snimao popularnu seriju 'Dr. House', morao se preseliti u Los Angeles dok su njegova supruga i djeca ostali kod kuće u Londonu. Par je tako odlučio da ne poremeti školovanje sinova i kćeri.

'Ne bih rekao da je snimanje serije olakšalo situaciju za moj brak. Poboljšalo ga? Mislim da se ni to nije dogodilo. Raditi na seriji, koja se emitira svakog tjedna, je kao se pridružiš mornarici i odeš na drugu stranu svijeta na 10 mjeseci. No istina je da koliko god situacija bila izazovna, netko negdje ima još ekstremniju njezinu verziju. Zbog toga mislim da oko nekih stvari treba šutjeti i ne žaliti se', ispričao je glumac jednom prilikom za Daily Mail.

U tom razdoblju se Laurie borio i s depresijom koju je imao i kao tinejdžer. Zdravstveno stanje mu se pogoršalo jer je bio daleko od obitelji, pogotovo supruge koja mu je uvijek bila najveća podrška, a poslušao je njen savjet i tražio pomoć liječnika. Glumac je rekao da se s depresijom borila i njegova majka Patricia koja je preminula 1989.

Hugh Laurie u seriji Dr. House. Izvor: Profimedia

'Nisam bio spreman za sve to. Nisam imao život izvan tog mjehura. Znali smo završiti snimanje između ponoći i četiri ujutro. Nakon toga bih išao ravno u krevetu. Nije to bio baš život', progovorio je o svom životu dok je bio na setu serije 'Dr. House'.

Hugh je iznenadio svojedobno i svojom iskrenošću kada je otkrio da je imao aferu s jednom redateljicom s kojom je surađivao te je naglasio da je njegov brak čak i to izdržao. Strani mediji su pisali da je riječ o Audrey Cook s kojom je glumac snimao dječji film 'The Place of Lions' 1997. daleko od kuće.

Kako su izvijestili, Jo je napisala emotivno pismo Audrey da spasi svoj brak i molila ju da ostavi njezinog supruga. To se pokazalo pravim potezom, a Laurie se naučio nositi sa svojom depresijom kroz redovite posjete psihijatru, treninge boksa koji obožava i vožnjom motora.

Inače, Britanac nikad nije otkrio kako i kada je upoznao svoju suprugu, a bavi se i glazbom te je 2014. nastupio u Hrvatskoj.

Više fotografija Hugha sa suprugom pogledajte u galeriji. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals