Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'NA NAMA TESTIRAJU ŠMINKU, NE SMIJEŠ REĆI NE': Bizarna pravila koja zaposlenici Kardashianki moraju poštovati

Izgleda da planetarna popularnost ne može proći bez bahatog ponašanja i strogih pravila, pa zaposlenici obitelji Kardashian zaista moraju poštovati najbizarnije zahtjeve.

Bizarni uvjeti za zaposlenike sestara Kardashian-Jenner Izvor: Instagram

Ako ne možete zamisliti da ćete dobiti otkaz jer ste pripremili smoothie koji je za nijansu hladniji nego što bi trebao biti ili zato što niste složili odjeću pod kutom od 90 stupnjeva, osoblje sestara Kardashian može.

Zahvaljujući cijelom timu koji radi za nju, Kim Kardashian postiže sve što se od nje traži: da uvijek dobro izgleda, donosi neviđene modne kombinacije i pojavljuje se na svakom spektakularnom događaju.

No, možete li uopće pretpostaviti koliko je ova reality zvijezda stroga kada su u pitanju zadaci njezine ekipe?

Kuhari, čistačice, dadilje i pomoćnici moraju se pridržavati pravila koja Kim zahtijeva, a sigurni smo da ćete se složiti da ona nisu nimalo laka.

Obuka za slaganje garderobe

Kim Kardashian zahtijeva ovu aktivnost od svojih zaposlenika. I ne, to nije obično slaganje garderobe, njeni zaposlenici moraju za ovo proći posebnu obuku. Kim se kune u svoje modno kraljevstvo i ne može svoju odjeću prepustiti bilo kome.

Njezin je zahtjev da sve mora biti savršeno složeno kad se vrati s nekog eventa, a kako dnevno promijeni deset odjevnih kombinacija, njezini zaposlenici moraju joj odjeću dodavati, odijevati, slagati, vraćati na mjesto i slično.

Također, za Kim je najvažnije da su rukavi pojedinih modnih komada savršeno složeni, a ako se to ne poštuje ili joj se jednostavno ne sviđa način na koji rukavi pronalazi, djelatnica dobiva otkaz.

Buđenje je zabranjeno

Kimini zaposlenici znaju da je osnovno pravilo da je ne smiju probuditi što god se dogodilo, čak i ako djeca plaču. Kim je istaknula da je razlog ovom pravilu to što joj buđenje remeti san, a to, kako kaže, 'značajno utječe na ljepotu'.

Svaki dan želi biti odmorna i svježa, a za djecu su zaslužne dadilje. Stroga pravila se odnose i na njezine asistente koji će biti sankcionirani ako let kasni ili ako auto ne stigne na vrijeme. To uključuje sve ostalo što možete zamisliti, a da zapravo ne ovisi o samim zaposlenicima.

Smoothie prije zore

Kylie Jenner nije ništa manje stroga od svoje sestre Kim. Zahtijeva da joj se svakog jutra, prije zore, u spavaću sobu donese smoothie, za što je zadužena njezina asistentica. Ako je malo hladniji nego što bi trebalo biti, Kylie odbija piti. U tom slučaju njena asistentica dobiva veliki minus u obavljanju posla.

Zaposlenici moraju biti u sjeni

Budući da se svaki korak obitelji Kardashian prati u stopu, uvijek su okruženi brojnim paparazzima. Čim se pojave u javnosti, nastaju brojne fotografije za svjetske medije.

Kim zahtijeva da zaposlenici uvijek budu u njezinoj sjeni, tako da se ne smiju pojavljivati ​​pored ili ispred nje. Razlog za ovo pravilo je što Kim na svakoj fotografiji mora biti u centru pažnje, u prvom planu.

Testiranje šminke na sobaricama 

Kylie Jenner testira svoje ruževe na rukama svoje spremačice. Jednom prilikom je izjavila da ova za to ima 'izuzetno dobru ruku', kao i da je 'jako draga jer samo sjedne, šuti i pušta je da šara što želi'. Možda bi dobila otkaz da je rekla suprotno? Nije isključeno.

Nakit je strogo zabranjen

Nitko od zaposlenika ne smije nositi naušnice, ogrlice, narukvice. To je pravilo nastalo nakon što je Kim Kardashian opljačkana 2016. godine. Ni ona sama više ne nosi nakit.

'Provalnici su mi upali u stan, htjeli su moj prsten i moj nakit i sve sam im dala bez pogovora, nisam dvojila. Zatim su me vezali, ljepljivom trakom zalijepili usta, ruke i noge. Bio je to najstrašniji trenutak u mom životu! Samo sam pomislila da ću sad umrijeti. Doslovno sam se spremala za trenutak kada će uperiti pištolj u mene i ubiti me. Tih 10 minuta promijenilo mi je cijeli život',rekla je Kim jednom prilikom.

Ovisite o brzini

Bivši djelatnici laboratorija Spatz, koji rade na proizvodima iz kozmetičke linije 'Kylie cosmetics', otkrili su užasne uvjete u kojima su radili. Morali su raditi u potpunoj tišini dok su Kylie i Kris šetale okolo, a morali su izbaciti 1000 do 1200 proizvoda dnevno.

'Nadzornici koje sam tamo imala odvratno su se ponašali prema nama i javno su nas ponižavali. Sve je moralo biti napravljeno savršeno, a ako nije, bacili bi vam to u lice kao smeće. Ako ne radiš dovoljno brzo, automatski bi dobio otkaz', rekla je jedna od radnica i dodala da je često išla u toalet plakati, te da je cijela obuka trajala jedva pet minuta.

Više fotografija sestara Kardashian-Jenner pogledajte u galeriji. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals