Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'NAPRAVILA SAM SVE ŠTO SAM MOGLA, FRENDE': Evo kako je Ella izgledala prije svih operacija 

Ella Dvornik ne skriva što je sve uradila na sebi, a sada je pratitelje na društvenim mrežama odlučila podsjetiti kako je izgledala kao 15-godišnjakinja.

Estetske korekcije i operacije Elle Dvornik Izvor: Instagram

Ella Dvornik otvoreno govori o estetskih korekcijama i operacijama koje je na sebi uradila.

Tako je na svojim društvenim mrežama davno otkrila da se podvrgnula botoksu i filerima, kao i da je povećala grudi, operirala nos, popravila sve zube te zamrzavala salo (coolscupting).

Ella Dvornik na tretmanu botoksom Izvor: Instagram

A s obzirom na to da ne skriva svoje promjene, ne skriva ni koliko su one utjecale na njezin trenutni izgled. Tako je sada na TikTok-u objavila video na kojem je usporedila kako je izgleda nekada te kako izgleda danas.

'16 godina razlike', napisala je u opisu videa gdje je pokazala sebe kao 15-godišnjakinju te kao 31-godišnjakinju. 'Kada mi netko kaže: 'Što si sve napravila od sebe'. Sve najbolje što sam mogla, frende', dodala je na instagramu.

@elladvornik

16 years apart. ❤️

♬ оригинальный звук - lizok

'Skrivala sam zube rukama, nisam se htjela smijati jer mi je bilo neugodno.Cijela obitelj mi ima slabe zube, a neki su čak dobili i paradentozu u ranim tridesetima. Bila sam sigurna da me čeka proteza prije tridesete. Sad, hvala Bogu, imam puna usta keramike i mogu se nasmijati kao čovjek! Čuvajte zube ljudi! Ja sam bila glupa i naivna', napisala je kada je pokazala da je popravila zube. 

Zatim je 2019. godine iznenadila obožavatelje otkrivši im da je bila na operaciji nosa te je istaknula da je to napravila iz isključivo estetskih razloga, dok je grudi operirala zbog njihove asimetrije.

'Kirurgu koji mi je operirao nos pokazala sam svoje grudi i pitala ga koja opcija bi bila najbolja za mene. On mi je rekao da, ako želim vratiti simetriju grudi, morala bih raditi kombinaciju implanta i masti i još mi je rekao da nikada u životu nije vidio takvu asimetriju. Pristala sam na tu korekciju, to sam radila u isto vrijeme kada sam radila i nos', izjavila je nedavno.

Iako joj pratitelji na Instagramu često pišu da više vole njezinu nekadašnju, 'prirodnu' fazu, Ella ističe da je sretnija sada.

Što je sve Ella uradila na sebi, pogledajte u našoj galeriji. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals