Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LJUBILA JE NAJZGODNIJE FRAJERE DO JEDNE FATALNE GREŠKE: Danas je žalostan prizor u svojim rijetkim izlascima

Kim Basinger je uništila karijeru i svoj izgled ovisnošću o estetskim zahvatima, a imala je i buran ljubavni život. Posebno se pamti njezin žestoki razvod od Aleca Baldwina.

Kim Basinger je neprepoznatljiva zbog estetskih zahvata. Izvor: Profimedia

Kim Basinger, koja 8. prosinca slavi 68. rođendan, nekad je bila jedna od najvećih holivudskih ljepotica i žene su htjele izgledati poput nje, ali posljednjih godina je neprepoznatljiva.

Kao i mnoge glumice je pokleknula pred čarima kirurgije što je utjecalo i na njezinu karijeru. Basinger se rijetko može vidjeti u javnosti jer jer je i sama svjesna koliko je pogriješila kada je pokušala zahvatima zadržati mladost.

Nedavno su ju paparazzi snimili dok je išla u teretanu u Los Angelesu i bilo ju je teško prepoznati nenašminkanu, raščupane kose i deformiranog lica. Fanovi ističu da su ona i Mickey Rourke, koji su bili savršen glumački par u filmu 'Devet i pol tjedana' iz 1986., sada tužan prizor budući da su se uništili ovisnošću o estetskim zahvatima. 

Kim Basinger je imala buran razvod od Aleca Baldwina. Izvor: Profimedia

Inače, najljepša Bondova djevojka, kako su tepali Kim nakon uloge u filmu 'Nikad ne reci nikad', bila je manekenka i natjecala se na izborima ljepote prije nego što je ušla u glumački svijet. Tek se kasnije saznalo da je Basinger vodila borbe s napadajima panike pa u jednom razdoblju čak šest mjeseci nije izlazila iz kuće.

Naime, bolovala je od agorafobije, straha od ljudi i prostora pa je doživjela panični napadaj u trgovini nakon čega mjesecima nije izlazila iz kuće. Uspjela je pobijediti strahove i to je rezultiralo njezinom ulogom u seriji 'Charliejevi anđeli' što joj pomoglo i sa samopuzdanjem.

Osim upečatljivom ljepotom i karijerom Kim je plijenila pozornost i ljubavnim životom. Bila je udana za 14 godina starijeg vizažista Rona Snydera od 1980. do 1988. Ljubila je i Richarda Gerea, glumca za kojeg obožavateljice ističu da stari poput vina i sve je zgodniji. No dok su bili u strastvenoj vezi o kojoj su američki mediji puno pisali, Basinger je morala proglasiti bankrot jer je radila loše poslovne poteze.

Ipak, nijedan muškarac nije dobio toliko pozornosti kao Alec Baldwin s kojim je započela vezu dok su snimali film 'The Marrying Man'. Dvije godine kasnije, 1993. su izrekli sudbonosno 'da', a glumac i komičar je često istican kao ljubav njenog života.

Kim Basinger je neprepoznatljiva zbog estetskih zahvata. Izvor: Profimedia

Iako ga je jako voljela tek je rekla 'da' na njegovu drugu prosidbu jer joj je bila poljuljana vjera u brak nakon razvoda od Snydera. Dobili su kćer Ireland 1995., a konačni kraj njihove ljubavi je bio 2002. kada su se razveli.

Nažalost, okončali su svoj odnos žestokom brakorazvodnom parnicom, odnosno javnim svađama i borbom za skrbništvo nad kćeri. Svojedobno je procurila i snimka na kojoj je Alec vrijeđao Ireland preko telefona kada je ostavio poruku na sekretarici. Nazvao je svoju kćer svinjom.

Posljednjih godina imaju puno bolji odnos, ali prigovarao joj je za golišave objave na Instagramu. Kim se nikada nije oglašavala oko toga iako ima profil na Instagramu. Ipak, glumica se više voli prisjećati svojih boljih razdoblja pa uglavnom dijeli stare fotografije, bilo privatne, bilo one iz filmova u kojima je glumila.

Basinger godi njezin povučeni stil života, a posljednju ulogu je odigrala u filmskoj franšizi 'Pedeset nijansi sive' čiji je treći, konačni nastavak izašao 2018.

Koliko se glumica promijenila kroz karijeru, pogledajte u galeriji. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals