Pjevačica Franka Batelić ostvarila je suradnju s popularnom srpskom pop zvijezdom Sarom Jovanović, poznatijom kao Sara Jo.

Duet se sprema od ljeta, a ideja za suradnju je nastala prilikom Sarinog gostovanja na Frankinom koncertu u Vodicama.

'Već dugo imam želju snimiti duet koji odiše 'ženskom energijom'. Za svoj prvi duet čekala sam savršenu priču i pjesmu! Sara je bila na vrhu liste mojih želja. Na kavi smo shvatile koliko smo slične i kako moramo snimiti pjesmu! Jedan od prvih dogovora bio je da u spotu moramo plesati, što se na kraju i dogodilo', otkrila je Franka.

Sara također nije krila koliko je oduševljena ovom suradnjom, 'Još prije nego smo se upoznale, pratile smo karijeru jedna drugoj i čini mi se da su dugo postojale simpatije i poštovanje s obje strane. Prijedlog da radimo zajedno mi se učinilo kao fenomenalna ideja, a gostovanje na Frankinom koncertu u Vodicama bila je potvrda dobrog spoja energija!'

'Ubrzo smo u Bassivity studiju u Beogradu odabrale i pjesmu. Odmah smo se složile i među nekoliko pjesama, odlučile se za demo snimku koja je kasnije postala naš zajednički singl – 'On'.'

Pjesma donosi moderan pop ritam inspiriran španjolskom kulturom, što možemo primjetiti i u spotu koji je sniman u filmskom studiju i na beogradskim lokacijama. Dio spota odvija se na filmskom setu sa dvije sobe za čiju je izradu trebalo sedam dana.  

Govori o muškarcu koji može posvađati dvije prijateljice, a tko pobjeđuje - saznajte u spotu.

'Spot nikako nemojte shvatiti ozbiljno! Šalili smo se da nas najviše zanima kako će muškarac redatelj vidjeti ovu priču! I dobili smo njegov zanimljiv, satirični prikaz kako se riješiti frajera koji vas ne zaslužuje. Naravno, to funkcionira samo u zamišljenom, filmskom svijetu', rekla je Franka.

Podsjetimo, Franka je nedavno otkrila da će uskoro završiti Pravni fakultet u Zagrebu, a lockdown i pandemiju koronavirusa odlučila je iskoristiti kao bi školovanje privela kraju. 

'Napokon privodim kraju Pravni fakultet u Zagrebu. Viktorovo rođenje i pandemija su malo usporili stvari, ali evo, sada će štreber u meni stisnuti', rekla je Franka za Jutarnji list.

U našoj galeriji pogledajte više fotografija mlade Franke Batelić.

Tomislav Miletic/PIXSELL, Boris Scitar/PIXSELL Franka Batelić kroz godine