Baš kao i prošla pandemijska godina, i ova je bila nemilosrdna prema brojnim slavnim parovima.

U nastavku doznajte koja su poznata lica prekinula veze i krenula svojim putem.

1. Kim Kardashian i Kanye West

Glasine o razvodu ovog slavnog para kolale su mjesecima prije službene potvrde. Iako se Kanye još uvijek nada pomirenju s bivšom, ona je već krenula dalje. Naime, paparazzi su ju u više navrata fotografirali u prisnom društvu komičara Petea Davidsona.

Kim Kardashian i Kanye West
Story 

2. Jennifer Lopez i Alex Rodriguez

Latino diva prekinula je s bivšim bejzbolašem početkom godine, no svijet je to lako zaboravio jer ga je brzo zamijenila bivšim zaručnikom Benom Affleckom. Razlog prekida Jennifer i Alexa još uvijek je nepoznat, no šuškalo se da ju je sportaš varao, baš kao i većinu svojih bivših partnerica.

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez
NA, - Jennifer Lopez and Alex Rodriguez call off engagement and announce split. In a statement "We have realized we are better as friends and look forward to remaining so," "We will continue to work together and support each other on our shared businesses and projects," Lopez and Rodriguez said in a joint statement to NBC's "TODAY" show. "We wish the best for each other and one another’s children. Out of respect for them, the only other comment we have to say is thank you to everyone who has sent kind words and support." --------- * USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 597212037, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN UNITED STATES, Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

3. Ben Affleck i Ana De Armas

Glumac i 16 godina mlađa kubanska glumica prekinuli su svoju jednogodišnju vezu početkom godine. Šuškalo se da se prekid dogodio preko telefona, a razlog su navodno bile nepremostive razlike. Ana se nije htjela preseliti u Los Angeles, dok je Ben tamo morao ostati zbog djece. Ipak, Affleck je brzo pronašao sreću u zagrljaju neponovljive J.Lo.

Ben Affleck i Ana De Armas
Profimedia 

4. Gigi Hadid i Zayn Malik

Popularni pjevač koji je izgradio karijeru u boy bendu One Direction navodno je udario majku svoje nekadašnje djevojke, Yolandu Hadid. Gigi tada nije stala na njegovu stranu, a nakon tog incidenta odlučili su okončati svoju turbulentnu vezu.

Zayn Mail i Gigi Hadid
Profimedia 

5. Shawn Mendes i Camila Cabello

Glazbeni par okončao je svoju vezu sredinom studenog nakon dvije godine ljubavi. 'Hej, ljudi, odlučili smo prekinuti našu romantičnu vezu, no naša ljubav jednog prema drugome kao čovjeku je jača no ikad. Počeli smo vezu kao najbolji prijatelji i nastavit ćemo biti najbolji prijatelji pa cijenimo vašu podršku od početka i nastavljamo dalje', priopćili su Shawn i Camila na svojim društvenim mrežama.

Shawn Mendes i Camila Cabello
Profimedia 

6. Bill i Melinda Gates

Bill i Melinda Gates potvrdili su rastavu nakon 27 godina braka. Šuška se kako je jednom od najdugovječnijih i naizgled najstabilnijih celebrity brakova presudila milijarderova nevjera. Budući da nisu potpisali predbračni ugovor, bivši supružnici odlučili su podijeliti imovinu vrijednu više od 130 milijardi dolara.

Bill i Melinda Gates
Profimedia 

7. Elon Musk i Grimes

Milijarder i glazbenica prekinuli su nakon tri godine veze, no i dalje su u korektnim odnosima, prvenstveno zbog jednogodišnjeg sina neobičnog imena X Æ A-XII.

Grimes i Elon Musk
Profimedia 

8. Zoë Kravitz and Karl Glusman

Nakon više od četiri godine veze i godinu i pol braka, rastao se i ovaj glumački par. Kravitz je podnijela dokumente za razvod 23. prosinca prošle godine, no vijest se pročula 2. siječnja 2021. Glumica je ubrzo pronašla sreću u zagrljaju drugog glumca - Channinga Tatuma.

Zoe Kravitz i Karl Glusman
Profimedia 

9. Scott Disick i Amelia Hamlin

Bivši partner Kourtney Kardashian u posljednje vrijeme niže propale veze. S 18 godina mlađom glumicom prekinuo je u rujnu. Navodno je razlog ljubavnog brodoloma bio taj što Amelia nije mogla podnijeti da je njezin dragi toliko blizak s Kardashiankom.

Amelia Hamlin i Scott Disick
Instagram 

10. Rebel Wilson i Jacob Busch

Nasljednik pivskog carstva i australska glumica prekinuli su nakon što je ona završila sa svojom 'godinom zdravlja' i izgubila čak 35 kilograma. Navodno je Buscha ostavila putem poruke.

Rebel WIlson i Jacob Busch
Profimedia