Ova je godina bila kobna mnogim poznatim domaćim parovima. Od prekida veza i brakova koji su potrajali nekoliko desetljeća, do iznošenja prljavog veša, ovo su ljubavi s domaće javne scene koje nisu preživjele 2021. godinu.

1. Danijela Martinović i Petar Grašo

Jedan od najšokantnijih prekida definitivno je onaj Petra Graše i Danijele Martinović. Glazbeni par okončao je svoju naizgled skladnu vezu nakon pune 24 godine. Detalji prekida još uvijek nisu poznati, no Grašo je potvrdio da je u vezi s glazbenicomHanom Huljić, kćeri njegovog bliskog prijatelja Tončija Huljića.

Danijela Martinović i Petar Grašo
Ivana Ivanovic/Pixsell 

2. Hana Rodić i Goran Jurenec

Zvijezde prve sezone ‘Gospodina savršenog’ imale su najburniji prekid na domaćoj sceni. Osim što su napravili ‘cirkus’ na društvenim mrežama iznošenjem prljavog veša u javnost, Jurenec je navodno Hanu varao s bivšom djevojkom, Poljakinjom Claudijom Lucijom Pioch. Unatoč svemu, dogodilo se neočekivano i Hana i Goran su se pomirili. Vijest su podijelili s fanovima na društvenim mrežama, kada su objavili identičan selfie uz hashtag #backtogether.

Goran Jurenec i Hana Rodić
Instagram 

3. Leonarda Lončar i Zvonimir Boban

Iako je brak Leonarde i Zvonimira djelovao kao jedan od najskladnijih na domaćoj sceni, par se sporazumno razišao nakon gotovo tri desetljeća braka. Bivši nogometaš u međuvremenu je u nekoliko navrata snimljen u društvu 34-godišnje stomatologinje Marijane Gikić.

Zvonimir Boban i Leonarda Lončar
Slavko Midzor/PIXSELL 

4. Jelena Katarina Kapa i Joško Lokas

Nakon što je trogirska manekenka obrisala sve fotografije s voditeljem, krenule su glasine o njihovom prekidu. Bili su zajedno od 2015., a iako su pričali o vjenčanju, ljubavi je došao kraj iz zasad nepoznatih razloga.

'Poštovani, sukladno člancima koji izlaze posljednja 24 h htjeli bismo se kratko izjasniti. Mi već neko vrijeme nismo partneri, ali se podržavamo kao još uvijek životni suputnici i poslovni suradnici. Zamolili bismo vas za mir u ime nas i naših obitelji. Tamo gdje ljubav nestane, ne znači da odgovornost i poštovanje prestaje. Sve je u najboljem redu. Život ide dalje', objavila je Jelena na društvenim mrežama.

Jelena Katarina Kapa i Joško Lokas
Story 

5. Jelena Glišić i Krešimir Lešić

Voditeljica i bivša misica Jelena Glišić razvela se od poduzetnika Krešimira Lešića nakon tri godine braka, i to zato što više nisu mogli održavati vezu na daljinu. Jelena je nakon razvoda vratila djevojačko prezime na društvenim mrežama.

6. Andrea Šušnjara i Marko Jurančić

Pjevačice grupe Magazin od početka karijere vješto skriva svoj ljubavni život, no 2018. priznala je da ljubi sedam godina mlađeg Marka Jurančića. Međutim, sredinom 2021. s Instagrama je izbrisala sve zajedničke fotke s elektrotehničarem, čime je dala naslutiti da su prekinuli. ‘Može se iščitati to. Istina je, soliram i čeka me solo ljeto’, rekla je Andrea za In magazin.

Andrea Šušnjara i Marko Jurančić
Andrea Šušnjara/privatni album 

7. Janko Popović Volarić i Petra Švađumović

Jedan od najpoželjnijih domaćih glumaca ponovno je sam, no nakon prekida ostao je u dobrim odnosima s logopedinjom Petrom Švađumović. Nije otkrio razlog prekida, no svjestan je opasnosti da se zaljubi u samački život.

Petra Švađumović i Janko Popović Volarić
Instagram 

8. Kristila Bralo i Matej Cvitanović

Kristina Bralo mnogima je poznata kao bivša djevojka Davora Šukera, no nakon prekida s njim pronašla je utjehu u zagrljaju Mateja Cvitanovića, bivšeg mistera turizma. Iznenada su otkazali zaruke i izbrisali zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Kristina Bralo i Matej Cvitanović
Instagram 

9. Ivana Kindl i Alen Križaj

Glazbeni par prekinuo je nakon 15 godina veze. Razišli su u dobrim odnosima, a i dalje se susreću na koncertima i u studiju, budući da Alen i dalje Ivani piše pjesme.

Ivana Kindl i Alen Križaj
Robert Gašpert 

10. Luka Budak i Ingrid Divković

Natjecatelj prve sezone reality showa ‘Brak na prvu’ i ekspertica Ingrid Divković, koja je pomagala spojiti parove, u vezi su bili nekoliko mjeseci. Spisateljica je na društvenim mrežama otkrila da je došao kraj njihovoj ljubavi.

'Ovo je lice žene koja je voljela iskreno i bez fige u srcu i ona će budite sigurni u to tako voljeti i dalje. Jedina je razlika u tome što će dok ju život ne odvede u zagrljaj koji će biti vječan i veći od svega, ljubav koju je do sada darivala njemu, pokloniti sebi. Ovime i službeno potvrđujem da Luka Budak i ja više nismo zajedno (i to već neko vrijeme) i to je moja prva i posljednja objava na tu temu. Ispod ovog velikog Neba svi smo toliko mali i nesavršeni, zato ne zaboravimo ostati ljudi, opraštajmo sebi i drugima i pustimo da nas nada u bolje sutra vrati kući', napisala je Ingrid.

Ingrid Divković i Luka Budak
Dalibor Urukalovic/PIXSELL