Tekuća godina vrvila je skandalima, proslavama, svađama, srećom i tugom. Neke smo događaje odlučili potisnuti, a o nekima dan danas pišemo i vi čitate. Evo koje smo sve fenomene pop kulture pratili 2021., makar ovaj popis nije cjelovit i dao bi se još poneki bitan događaj u njega uvrstiti. 

Kedžo je ostao zakinut i nije otišao na Eurosong, naslijedila ga je Albina

Mnogi su predstavnici zemalja koji su pobijedili 2020., jedine godine kada se Eurosong nije dogodio, nastupali na natjecanju ove godine, samo s drugom pjesmom. Srpska grupa Hurricane, primjerice, bila je samo jedna od njih. Tko je imao što protiv Kedže koji je s 'Divlji vjetre' pobijedio na Dori 2020., ne znamo, ali nekome se očigledno zamjerio...

Cijela se nacija ujedinila zbog Albine

Rijetko viđeni trenutak u Hrvatskoj, osim ako se ne radi o nekoj humanitarnoj akciji. Kada naša predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu nije prošla u finale tog velikog natjecanja, na društvenim mreža i u medijima su zavladali šok i 'vjeverica'. 'Mlada i moderna pjevačica, zarazna pjesma, zašto su nas i ovaj put suci zakinuli', plakao je hrvatski narod.

Žene su poludjele za Damianom, ali balončić se ubrzo ispuhao

Događaji koji su obilježili 2021
Profimedia 

Rock i dalje živi! Damiano je Bog! Još je pritom Talijan! Danas već i ptice na grani znaju da je pobjednik Eurosonga bila upravo Italija s Maneskinom i njihovom 'Zitti e buoni'. Dugo se europska publika, pogotovo ona ženska, i muška homoseksualna, nije ujedinila da štuje vanjštinu frontmena jednog benda. Mlađahnom DamianuDavidu je to uspjelo, a nije se previše ni trudio.

Bili smo opsjednuti Bridgertonom

Nikad dosta krinolina, cilindara, tijara i sjećanjima na neko prošlo vrijeme. Kada u cijeli miks dodate prezgodnog glavnog glumca i ljubavnu priču sa zaprekama, zabava je zagarantirana. Prepoznao je to Netflix u novoj drami Shonde Rhimes, a prepoznala je i publika.

Smijali smo se Bernieju Sandersu i njegovim rukavicama

Meme Bernieja Sandersa koji je zadrijemao na inauguraciji novog američkog predsjednika Joea Bidena u toplim rukavicama preplavile su internet, smijali smo im se kao da sutra ne postoji.

Ostali smo u šoku kada smo doznali da su Petar i Danijela prekinuli

Nećemo puno o ovoj vijesti, pošto sve znate jer svakodnevno volite čitati o njima.

Britney Spears je napokon slobodna

Iako mnogi nisu bili ni svjesni koliko je zapravo život pop ikone BritneySpears ograničen, njeni obožavatelji bili su uporni. Tako je s vremenom New York Times napravio dokumentarac Framing Britney Spears i upoznao ljude s pojmom 'konzervatorstvo' iliti skrbništvo nad odraslom osobom koja, prema ocjeni stručnjaka, nije kadra brinuti se sama o sebi. Čak joj se i Justin Timberlake kasnije ispričao jer je nije ranije podržao.

Weeknd je sam dao 7 milijuna dolara za nastup na Superbowlu

U poluvremenu ovogodišnjeg Superbowla nastupao je The Weeknd koji je za 13 minuta nastupa, pred 22 tisuće gledatelja na stadionu Raymond James iskeširao 7 milijuna SVOJIH dolara jer nije želio da organizatori plate za njegov nastup.

Izveo je neke od svojih najvećih hitova, uključujući "Can’t Feel My Face", "Starboy" i "Blinding Lights", okružen sa stotinu plesača kojima su lica bila omotana u zavoje i u pratnji zbora.

Meghan i Harry kod Oprah

via GIPHY

Ovaj intervju secirali su svi, optužbe su pljuštale sa svih strana, a Meghan je ispala najveća žrtva još od Drugog svjetskog rata. Sve znate, stoput smo pisali o ovom skandalu.

Nako 4564158 odgoda, Prijatelji su napokon dobili svoj 'reunion'

Događaji koji su obilježili 2021
Profimedia 

I svi su odmah pali na stražnjicu jer su glumci ostarjeli. Tko bi rekao da i oni stare s godinama?

Uskrsnuće Bennifer vratilo nas je u dvijetisućite

Događaji koji su obilježili 2021
Profimedia 

O njima također znate sve jer pratite njihov svaki korak.

Mila Kunis i Ashton Kutcher prosvjetlili su nas svojim odgojem svoje djece

Glumački par pričao je o higijenskim navikama koje primjenjuju na svoju djecu. Ashton Kutcher i Mila Kunis objasnili su zašto ih ne kupaju svaki dan.