Prema Nostradamusovim predviđanjima, 2022. godine inflacija će izmaknuti kontroli, a američki dolar će propasti; zlato, srebro i bitcoin smatrat će se imovinom u koju vrijedi više ulagati, piše astrosavjetnik.

'Precijenjeno je bogatstvo u zlatu i srebru bačenom u jezero nakon krađe i otkrića da su iscrpljeni i protraćeni na dugove. Sve zadužnice i obveznice bit će poništene'.

Putina će ubiti 2022. godine?

Prema Nostradamusu, Putin će biti ubijen 2022. godine. Ruski predsjednik Vladimir Putin preživio je najmanje pet atentata, a prema proročanstvu, umrijet će u olujnoj noći kada će ploviti morem, a udarit će ga grom.

U proročanstvu stoji: 'Velikog će čovjeka u dan udariti grom, zlo djelo koje je najavio nositelj molbe. Prema predviđanju, drugi pada noću. Sukob u Reimsu u Londonu i kuga u Toskani'.

Nostradamusova predviđanja za 2022
Giphy 

Nostradamus predviđa veliki uragan u Francuskoj 2022.

Prema Nostradamusu, Veliki uragan izaziva požare, suše i poplave u Francuskoj i u mnogim dijelovima svijeta. Doći će do gladovanja u cijelom svijetu. Proročanstvo kaže: 'Gradovi Tours, Orleans, Blois, Angers, Reims i Nantes uznemireni su iznenadnim promjenama'.

Umjetna inteligencija zamijenit će ljudsku rasu

Vaše osobno računalo moći će simulirati moć mozga malog sela. Računala s ljudskim sučeljem s umjetnom inteligencijom probudit će se i smatrati da su čovječanstvo – njihovi tvorci i gospodari – intelektualno inferiorni.

'Roboti će uništiti čovječanstvo. Oni iz Ženevskog jezera i iz Mâcona: Svi okupljeni protiv onih iz Akvitanije: Mnogi Nijemci, mnogo više Švicarci, bit će razbijeni zajedno s onima iz Humana'.

Nostradamusova predviđanja za 2022
Shutterstock 

Eksplozija u Sredozemnom moru

U blizini otoka Minorca, u Sredozemlju, nebo će se rasprsnuti, uz veliku eksploziju koja će se proširiti u atmosferi, tijekom ispitivanja nuklearne bojeve glave ili projektila.

Pljusak asteroida uništit će Zemlju (Meteori Geminida, 14. prosinca 2022.)

Vrlo blizu Aucha, Lectourea i Mirande Veliki će požar pasti s neba tri noći. Uzrok će se pojaviti i zapanjujući i čudesan; nedugo zatim bit će potres. Ako dovoljno velika stijena padne u ocean, mogla bi izazvati divovske plimne valove koji zahvaćaju zemlju i uzrokovati velike poremećaje. Potres bi također uzrokovao tsunamije, a neizmjerna šteta mogla bi biti uzrokovana porastom morske vode.

Razorna nuklearna bomba eksplodirat će 2022.

Nuklearna bomba eksplodirat će i izazvati klimatske promjene i promjene položaja zemlje na nebu. U proročanstvu stoji:

'Četrdeset godina duga se neće pojaviti; Četrdeset godina vidjet će se svaki dan: Sušna će zemlja postajati sve suša, a nastupit će i velike poplave'.