Nedavno smo pisali koji se to znakovi mogu brzo obogatiti i koji slove za buduće milijardere, a sada smo za vas izdvojili tko prema horoskopu ima najmanje šanse obogatiti se.

Novac je svima potreban, a oduvijek je vrijedilo to da ga neki imaju više, a neki manje. Astrološka istraživanja su došla do zaključaka da na količinu novca može utjecati horoskopski znak. Evo koji to pripadnici zodijaka imaju minimalne šanse obogatiti se.

Blizanci

Ovaj znak spada u veoma neodlučan, a njegove neodlučnosti se ne vide samo u sitnicama (jesti pizzu ili jabuku), već i u velikim i važnim životnim stvarima. Ta neodlučnost mogla bi ga koštati veoma krucijalnih životnih trenutaka i poteza. Dok se Blizanci premišljaju što bi mogli i kako bi to izveli, netko možda dođe na istu ideju i preotme im posao.

Novci i horoskop
Shutterstock montaža 

Vaga

Vage su veliki perfekcionisti i kritičari, kako prema sebi, tako i prema drugima. Da bi započele određeni posao prvo moraju sebe uvjeriti da su sposobne za to, pogotovo ako znaju da postoji rizik da nešto ne uspije, one se dvoume i ne pristaju dok ne osjete sigurnost. Takvi potezi ih mogu dovesti do loših odluka i toga da im prilike 'bježe' ispred očiju.

Ribe

One vole da osjetiti sigurnost i da uvijek postoji 'plan B' kako bi se osigurale u slučaju da neki posao ili dogovor ne uspije. Kao i prethodna dva znaka veoma su oprezne, a to ih može koštati mnogih prilika, kako poslovnih, novčanih, tako i ljubavnih.

Stoga, ohrabrite se, uzmite stvar u svoje ruke i ne dozvolite da prilike prolaze pored vas.