Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ĐOKOVIĆEVA MAJKA JE IZ VINKOVACA: Sina smatra revolucionarom, a s ocem ne priča jer mu zamjera jednu stvar

Dijana Đoković na skijanju je upoznala Novakovog oca, Srđana. Ostala je trudna s Novakom i udala se prije završetka školovanja.

Dijana Đoković i Srđan Đoković Izvor: Profimedia

Srpski tenisač Novak Đoković otišao je u Australiju kako bi nastupio na prvom Grand Slamu ove godine i završio u pritvoru jer nije cijepljen protiv koronavirusa.

Njegova majka, Dijana, jedva je suzdržala suze pričajući o tome kroz što Novak prolazi. Smatra da joj je sin žrtveno janje i da je napad na njega politički.

'Ovakav tretman nije zaslužio nitko, a ne on koji je devet puta osvojio turnir. To je skandalozno. Sada je očigledno politički stav da on ne smije igrati. Premještaju ga u prljave hotele i drže ga satima u očajnim uvjetima, nema kontakta s nama', rekla je Dijana.

Novak Đoković završio je u pritvoru Izvor: Story

'Po meni je on jedan veliki pobjednik. On je netko tko je revolucionar, tko mijenja ovaj svijet i mislim da je to već počeo. Imat će najveću moguću podršku', dodala je Dijana, prenosi Kurir.

Inače, Novakova majka Dijana je porijeklom iz okolice Vinkovaca. Novakovog oca, Srđana, upoznala je na skijanju. Ostala je trudna s Novakom i udala se prije nego što je završila fakultet.

Novakova majka porijeklom je iz okolice Vinkovaca Izvor: Profimedia

Dijanin otac, Zdenko Žagar, je Hrvat iz Vinkovaca, a trenutno živi u beogradskom kvartu Čukarica. U razgovoru za Nova.rs je prije dvije godine kazao kako se oduvijek izjašnjavao kao Jugoslaven. Od Novakove bake Sande se razveo, a druga supruga mu je preminula.

Kazao je kako obiteljski odnosi nisu baš idealni, jer ga Novakova majka krivi za rastavu i to mu ne može oprostiti. Cijeni Novakovu suprugu te im je bio i na vjenčanju. Smatra da Novaka napadaju jer je Srbin te da smeta Nadalu, Federeru i ostalima koji su ispod njega.

Više fotografija Novaka Đokovića i njegove obitelji pogledajte u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals