Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'NAPRAVIO NAM JE PAKAO OD ŽIVOTA': Tata Đoković često govori zbog čega ne voli supruga Lepe Brene

Srđan Đoković tvrdi da Novaku na početku karijere nije želio pomoći Slobodan Živojinović.

Dijana Đoković, Srđan Đoković, Jelena Đoković, Novak Đoković Izvor: Profimedia

Srđan Đoković, otac najboljeg svjetskog tenisača, Novaka, koji ove dane novinske stupce puni dramom oko ulaska u Australiju, više puta je govorio o teniskim počecima svoga sina. Tako je istaknuo kako njegovom sinu na početku karijere nije želio pomoći proslavljeni srpski tenisač Slobodan Živojinović., suprug Lepe Brene.

U ‘podcastu’ Biznis priče kazao je kako je Novak u to vrijeme bio u kampu Nikole Pilića koji je koštao puno novca, a oni taj novac nisu imali. Otkrio je kako je stupio u kontakt sa Zepterovim direktorom Milanovom Jankovićem u Beogradu te povezao Pilića s njim.

Srđan Đoković stupio je u kontakt sa Zepterovim direktorom Milanovom Jankovićem Izvor: Profimedia

Janković je u početku podržao Novaka, ali je za drugo mišljenje pitao Živojinovića koji je, tvrdi Srđan, kazao da Novak ima bolesno srce, bolesnu petu i da mu je tata nemoguć za suradnju. Srđan tvrdi da je Živojinović sve to rekao, iako tada nije poznavao Novaka te da im je napravio pakao od života.

Slučaj oko Novaka jednom prilikom komentirala je i Živojinovićeve supruga, Lepa Brena.

Lepa Brena tvrdi da nisu u svađi s Đokovićevima Izvor: Instagram

'Nisam teniski stručnjak i ne znam za takvu vrstu ponude, ali znam da morate biti prijatelj i imati povjerenje u onog s kim počinjete posao, čega u navedenom slučaju nije bilo. Novaka volimo, cijenimo i poštujemo, kao i njegovu obitelj.

On je najsvjetliji primjer divnog i uspješnog momka. Želimo mu da svi njegovi snovi postanu java jer je to zaslužio', rekla je Brena u jednom intervjuu za Kurir. Opovrgnula je glasine da su zbog toga u svađi s Đokovićevima.

Povezane vijesti

Magazin

Royals