Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OGLASILA SE MAJKA DUŠKA TOŠIĆA: 'Moj sin nije nikoga udario, nije mi ugodno kad čujem što se piše'

O skandalu između Duška Tošića i Jelene Karleuše oglasila se i Duškova majka Nikoleta Tošić.

Jelena Karleuša tvrdi da ju je Duško Tošić udario Izvor: Instagram

Sukob Jelene Karleuše sa suprugom Duškom Tošićem i dalje je jedna od glavnih tema srpskih medija.

Nakon što je Karleuša supruga prijavila da ju je za pravoslavni Božić pljunuo i ošamario, Duško je priveden u policijsku postaju, te je dobio zabranu prilaska supruzi u trajanju od 48 sati, koja je zatim produžena na još 30 dana.

Stošić se i sam oglasio na društvenim mrežama tvrdeći da je on 'prvi od onih koji ne podržavaju nasilje', te da se 'njime nikad nije koristio', dok je Jelena, također putem društvenih mreža, zatražila od medija da se klone njene obitelji.

U sve se, prema novijim informacijama, uključila i socijalna služba, te su iz beogradskog tužiteljstva najavili da će provesti detaljniju istragu, te da će biti ispitani odnosi u Jeleninom i Duškovom kućanstvu.

Skandal je prokomentirala i Duškova majka Nikoleta Tošić koja je, očekivano, ustvrdila da njen sin nije nikoga udario.

Nikoleta Tošić, majka Duška Tošića Izvor: YouTube

'Čujem što se sve piše i vjerujte mi da mi, kao majci, nije ugodno kad sve to dođe do mene. Nije istina da je moj sin bilo koga udarao. To nije točno. Novine, naravno, imaju pravo pisati, tu ništa ne mogu’, rekla je za portal republika.rs.

Za daljnje komentare Nikoleta nije bila zainteresirana, pa je na pitanje kako bi se ona osjećala da je netko udari, odbrusila:

Ne znam kako bih reagirala da me muškarac udari. Neću ništa komentirati i zato me nemojte pitati. Ni druge to ne treba zanimati, mislim na susjede’.

Fotografije Duška i Jelene iz sretnijih dana pogledajte u galeriji. 

Magazin

Royals