Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ANA GRUICA I ELLA KOMENTIRALE POPIS STANOVNIŠTVA: 'Od gluposti, neukosti i uskih horizonata sami sebi smanjili broj'

Ella Dvornik i Ana Gruica iznijele su svoje mišljenje o Popisu stanovništva 2021. prema kojem ima skoro 400.000 manje Hrvata.

Ana Gruica i Ella Dvornik iznijele svoje mišljenje o Popisu stanovništva 2021. Izvor: Instagram

Objavljeni su rezultati Popisa stanovništva koji je pokazao da u Hrvatskoj živi 3.88 milijuna ljudi, odnosno skoro 400.000 manje stanovnika nego ranije, a svoje mišljenje o tome su iznijele neke poznate osobe.

'Smanjite poreze, p***a vam materina', napisala je Ella Dvornik uz fotografiju pressice na kojoj su objavljeni ovi porazni rezultati.

Ella Dvornik iznijela svoje mišljenje o Popisu stanovništva 2021. Izvor: Instagram

Glumica Ana Gruica se također oglasila i otkrila svoje viđenje pada broja stanovnika.

'Još niste shvatili? Nitko se nije raselio nego smo se međusobno izglodali i pojeli od ljubomore i jala na susjedovu 'zeleniju travu'. Od 2011. Hrvati su uspjeli pojesti 400.000 Hrvata. Od gluposti, neukosti i uskih horizonata sami sebi smanjili broj stanovništva. Dok ne budemo na isti način voljeli i zemlju po kojoj hodamo i ljude koji u njoj žive, ništa od nas neće biti. Živjela mala bara puna malih krokodila. Živio kanibalizam na Balkanu. Živjela nama naša mati Hrvatska!', napisala je Gruica.

Ana Gruica iznijela svoje mišljenje o Popisu stanovništva 2021. Izvor: Instagram

'PS. Ako Kinezi budu trebali manji broj stanovništva, neka samo uvezu Hrvate. Mi ćemo ih brzo naučiti kako filozofirati, po cijele dane pričati 'trebalo bi ovo, trebalo bi ono', uglavnom dat ćemo im brzi kurs razvaljivanja države. Ali ćemo i na taj natječaj za kurs zbog tromosti sustava i papira zakasniti aplicirati. I nećemo uspjeti prodati ni taj, jedan jedini autohtoni proizvod koji imamo', dodala je.

Povezane vijesti

Magazin

Royals