Glumica Nicole Eggert devedesetih je bila članica ekipe u seriji Spasilačka služba, te je zahvaljujući isklesanom tijelu i prepoznatljivom crvenom kupaćem kostimu bila smatrana jednim od seks simbola.

Danas bi je rijetki prepoznali. Glumica, koja je ulogu u Spasilačkoj službi dobila sa samo 19 godina, te je u seriji glumila između 1992. i 1994., snimljena je na ulicama Los Angelesa, a na fotografijama je vidljivo da se prilično promijenila.

Nicole Eggert u seriji 'Spasilačka služba'
Profimedia 

 Nicole, koja će uskoro proslaviti 50. rođendan, puno je krupnije građe, a fotografi su je ulovili u ležernom izdanju. Snimljena je u trenirci i s tenisicama na nogama, dok je kosu nosila zavezanu u nemarnu punđu, a oči sakrila iza sunčanih naočala. Također, 2015. godine glumica se podvrgnula operaciji smanjivanja grudi.

Iz Spasilačke službe otišla je 1994., nakon čega nije imala neke zapaženije uloge, te je kasnije rekla da je zbog toga požalila.

Nicole Eggert je neprepoznatljiva
Profimedia 

 ‘Bila sam vrlo mlada i moja karijera je do tad bila drugačija. Instinkt mi je govorio da se maknem i vratim se tamo gdje sam bila. Zvali su nas ‘droljama iz Spasilačke službe’, zatim smo postale ‘komadi iz Spasilačke službe’, a onda ‘ikone Spasilačke službe’. To mi je promijenilo karijeru, promijenilo je osobe koje su me zvale za druge poslove i sve me to uplašilo. Tad sam mislila da je pobjeći od toga i napustiti seriju ispravna odluka’, ispričala je u jednom intervjuu.

Pozornost je privukla 2018., kad je 12 godina starijeg kolegu Scotta Baioa, optužila da ju je seksualno zlostavljao dok su zajedno glumili u seriji ‘Charles in Charge’, Ispričala je da je sve počelo flertovanjem i neprimjerenim dodirima kad je imala samo 14 godina, te da su spavali zajedno kad joj je bilo 17. Baio je, s druge strane, tvrdio da ga je Nicole uhodila i bila ‘opsjednuta njime’, te priznao samo da su jednom spavali zajedno kad je njoj bilo 18 godina, te je rekao da je ona to inicirala.

 Nicole je bila zaručena za kanadskog glumca Coreyja Haima, a najmanje jednommu je spasila život kad se predozirao.

‘Provela sam puno noći s njim na hitnoj. Ne mislim da sam mu spasila život, samo sam bila tu za njega’, rekla je.

Također je bila u braku s američkim glumcem Justinom Herwickom s kojim je 1998. dobila kći Dilyn Elizabeth. Drugu kći, Keegan, rodila je 2011., no nikad nije otkrila tko joj je otac.

Kako glumica danas izgleda, ali njene fotografije iz Spasilačke službe pogledajte u galeriji.

Profimedia Transformacija Nicole Eggert