Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MISTERIJ NESTALOG MOBITELA: Policiju zanima s kim je razmjenjivao poruke nakon ubojstva, no on ga skriva

Alec Baldwin policiji u Novom Meksiku nije predao mobitel, iako je sud prije gotovo mjesec dana izdao nalog da to mora učiniti.

Hilaria Baldwin i Alec Baldwin snimljeni u šetnji Izvor: Profimedia

Alec Baldwin policiji još nije predao svoj mobitel nakon što je sud u Novom Meksiku prije gotovo mjesec dana izdao nalog da to mora učiniti. Istražitelji žele mobitel jer vjeruju da sadrži podatke o ključnim razgovorima vezanim za ono što se događalo nakon što je snimanju filma 'Rust' 21. listopada prošle godine iz pištolja ubio Halynu Hutchins.

Baldwin je u video koji je na Instagramu objavio u subotu kazao da traži da se utvrdi istina što se dogodilo na setu te dodao kako u potpunosti surađuje s istražiteljima. Međutim, u četvrtak je snimljen kako istim mobitelom razgovora dok hoda ulicama New Yorka. Ranije je u intervjuu kazao da se ne osjeća odgovornim za smrt Hutchins te da nije povukao okidač.

Alec Baldwin kaže da se ne osjeća odgovornim Izvor: Profimedia

Sud je na zahtjev ureda šerifa Santa Fea zatražio pristup porukama između Baldwina i nepoznate osobe. Nalog je izdan u Novom Meksiku gdje se dogodilo ubojstvo nakon što je Baldwin slučajno usmrtio snimateljicu tijekom snimanja jedne scene, ne znajući da su u pištolju pravi meci. Glumac je pritom ranio i redatelja Joela Souza.

'Obarač nije bio povučen, ja ga nisam povukao. Nikad ne bih mogao uperiti pištolj i nekoga i povući obarač, nikad', kune se Alec, no neki korisnici društvenih mreža smatraju da to nije vjerojatno.

'Netko je u pištolj stavio pravi metak, metak koji tamo uopće nije smio biti', rekao je glumac ABC-jevom novinaru Georgeu Stephanopoulosu. Još nije objašnjeno kako se i zašto u pištolju na filmskom setu našao pravi metak.

Alec Baldwin kazao je da je to najgora stvar koja mu se u životu desila Izvor: Profimedia

Otkriveno je da bi metak koji je ubio Hutchins mogao biti metak kućne izrade koji je oružar koristio na prethodnom snimanju, gdje se s takvim mecima učilo glumce kako da pucaju.

‘Voljeli su je svi koji su radili s njom, voljeli su je i divili joj se. Čak i sad, teško mi je povjerovati, ne čini mi se moguće to što se dogodilo’, rekao je Alec. Kad ga je novinar pitao je li to najgore što mu se ikad dogodilo, glumac je odgovorio: ‘Da, da, da’.

Povezane vijesti

Magazin

Royals