Činilo je kako slavu i atraktivnost PameleAnderson ne može zasjeniti nijedna glumica u popularnoj seriji 'Baywatch' - sve dok se u seriji nije pojavila YasmineBleeth.

Seksepilna Yasmine glumila je zanosnu spasiteljicu na plaži CarolineHolden, a ova je brineta prodornih zelenih očiju uspjela često zasjeniti i do tada neprikosnovenu plavušu Pamelu.

Yasmine Bleeth kao mlada dok je glumila u Baywatchu
Profimedia Yasmine Bleeth bila je ljubavnica Matthewa Perryja 1996. kada ju je gledao u slavnom 'Baywatchu'.

Yasmine je ulogom u megapopularnoj 'Spasilačkoj ekipi' stekla svjetsku slavu i baš kao što to biva s mnogim glumicama - slava i obilje novca 'udarili su joj u glavu'.

Njezina se karijera počela strmoglavo urušavati nakon što je 2001. godine uhapšena zbog posjedovanja kokaina.

Kokain je, priznaje, u početku uzimala ležerno i u društvu, no krajem 90-ih povremena se konzumacija pretvorila u ovisnost. Uzelo je to danak na glumičinom i privatnom i poslovnom planu, ali i na izgledu.

'Dobila sam infekciju, a ona mi je izjela unutrašnjost nosa, koja je bila 'sirova' i krvava. Doktor mi je pripisao antibiotike i rekao da sam nastavila živjeti s tom infekcijom, da bi otišla na moj mozak i ubila me', govori Yasmine.

 Nekoliko godina borila se od ovisnosti o drogama, a uspjela se nakratko i vratiti filmskoj karijeri.

No, to nije trajalo zadugo i Yasmine je odlučila zauvijek napustiti Hollywood. Već više od deset godina 53-godišnja glumica živi povučenim životom, sa suprugom PaulomCerritom, pa je rijetko tko znao kako točno izgleda.

Stoga, kada se prije par godina pojavila sa suprugom u šetnji holivudskim ulicama, jedva je itko prepoznao u njoj nekadašnju zanosnu brinetu.

Yasmine Bleeth šokirala izgledom
Story 

Bez imalo šminke i sa dvadesetak kilograma viška glumica je sve šokirala neprepoznatljivim izdanjem.

Yasmine Bleeth punija je nego prije
Story